Zvole znovu vyhořela, Loštice oslavovaly kormidelníka Mikeše

ZVOLE, ČERNOVÍR • Jako by je celý týden provázela noční můra, která se nastěhovala do jejich hlav po nepovedené generálce s Postřelmovem. „Musíme předvést úplně jiný výkon,“ varoval trenér zvolských fotbalistů Petr Dvořák. Jenže z toho byla pokračující herní i výsledkové extra bída.

I. B TŘÍDA B ZVOLE – SMRŽICE 1:7 (1:2) V divoké úvodní čtvrthodině padly tři góly během pouhých třech minut. Svým dílem k tomu přispěl Ondřej Nejedlý, jenž po Šimkově přihrávce na malé vápno vyrovnal na 1:1. Další brankostroj se spustil až po výměně stran. Jestliže zvolské pušky hrobově mlčely, hosté roztočili smrtící kolotoč. Zvláště hattrickový škůdce Jiří Kalandřík soka vůbec nešeřil. „Bylo to jako přes kopírák, v maximální možné míře jim vycházeli křídelní akce. Měli to hodně usnadněné, protože jsme vyráběli hrozivé chyby a k tomu jsme byli hodně nedůslední. Soupeř působil daleko dravějším dojmem a na rozdíl od nás proměňoval šance. Že se nám během zápasu sypala sestava jako domeček z karet? Na to se nemá cenu vymlouvat,“ mávl rukou trenér poraženého vojska Petr Dvořák.

BRANKY: 11. O. Nejedlý – 49., 60. a 70. Kalandřík, 9. a 12. Verner, 54. Luža, 65. Gottvald. Diváci: 121. ZVOLE: Šikl – T. Hojgr, Daříček, Bukovský, O. Nejedlý, L. Ospálek, L. Plhák, J. Ospálek, Šimek, O. Nejedlý, D. Havlíček. Střídali: 55. Fiedler, 57. V. Plhák, 60. Urban. ČERNOVÍR – LOŠTICE 0:1 (0:0) Zatímco ve Zvoli ještě doznívalo velké zklamání, fotbalové Loštice nadšeně oslavovaly Josefa Mikeše. Hrající trenér se v 67. minutě postaral o jediný gól nedělního utkání, které bylo pro Černovír prvním testem po dobrovolném pádu z krajského přeboru.

BRANKY: 67. Mikeš. Diváci: 120. LOŠTICE: Kulatý – M. Petruška, Petrecký, J. Volek, Ďurček, Göbl, Čulík, Mikeš, Kneifel, R. Faltýnek, R. Morávek. Střídali: 65. Šmirg, 74. Nedoma, 78. Selinger, 84. Odložil, 90. J. Kobza. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*