Postřelmovský asistent trenéra Jiří Picka: Tři body máme, ale jinak to byla katastrofa

POSTŘELMOV • „Tři body máme, ale jinak to byla katastrofa,“ nebral si servítky jeden ze dvou postřelmovských trenérů Jiří Picka po vypršení sobotního duelu. „Jestli jsem náš nedávný výkon proti Lesnici označil za tragický, tak proti Bohdíkovu to bylo ještě dvakrát horší. Šílený hnus. Nic jiného na to říct nemůžu,“ dodal nespokojeně.

Petr Fišer

I. A TŘÍDA A POSTŘELMOV –BOHDÍKOV 2:1 (0:0)

První poločas byl negativní reklamou na fotbalovou nudu. Zajímavých momentů se urodilo jako šafránu. „Ani není co hodnotit. Hrálo se bez šancí, chyběla tomu fotbalovost. Když jsme náhodou viděli tři přesné přihrávky za sebou, rovnalo se to malému svátku,“ utrousil ironicky Picka. Více vzruchu přinesla až druhá půle. Zatímco Postřelmov přidával na otáčkách, Bohdíkov jako by odpadával. Zlom nastal čtvrthodinu před koncem, kdy se hosté dopustili penaltového faulu. K exekuci pokutového kopu se postavil matador Dvořák, chladnokrevné. Svěřenci kouče Kováče museli vylézt z obranných zákopů, a jakmile otevřeli hru, řítila se na jejich svatyni jedna hrozba za druhou. Nimrichtr a Hejl běželi sami na branku, prvně jmenovaný navíc orazítkoval hlavou tyč. Bývalý fotbalista divizního Šumperka se dočkal až napotřetí, když se v brejku dvou na jednoho nebál zodpovědnosti. Vzal to na sebe a podélným prostřelením gólmana zvýšil na 2:0. Hostující mužstvo se nevzdalo a z vůbec premiérového střeleckého projektilu v zápase, který směřoval do prostoru brankového zařízení, vykřesalo naději. Strážce Roubalík nestačil zareagovat na ztečovaný pokus Jana Kašpara. „Nakonec jsme se museli strachovat o výsledek. Znovu se potvrdilo, že jakmile nejsme kompletní, můžeme mít problémy prakticky s každým. Ať je druhý, desátý nebo poslední,“ řekl Jiří Picka.

BRANKY: 75. M. Dvořák, 84. J. Nimrichtr – 87. Kašpar. Diváci: 135. POSTŘELMOV: L. Roubalík – Vít, M. Dvořák, M. Jáně, T. Wiesner – Krátký, Kuruc, Nýdecký – J. Nimrichtr, M. Straka, Vykydal. Střídali: 67. M. Hejl, 67. P. Hrdlovič, 84. V. Panák. BOHDÍKOV: M. Rohoň – Pavel Šárník, M. Diviš, P. Janků, V. Vinkler, Petr Šárník, J. Hlavatý, L. Reichl, Kostiha, Kuběnka, J. Skopal. Střídali: 46. Kašpar, 60. Prachař, 71. D. Hlavatý.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*