Říkáme si o sestup do okresu, varuje jindřichovský veterán

VIKÝŘOVICE • To je tak, když se nepoučíte. Další venkovní utkání, další špatné nakročení. Fotbalisté Jindřichova po utkání v Žulové neodehráli optimálním způsobem ani první poločas malého sobotního derby. Ve Vikýřovicích si do přestávkové pauzy nechali nasázet pět gólů. „Současnými výkony a výsledky si říkáme o sestup do okresního přeboru. Pět zápasů jsme nevyhráli, což je samo o sobě důkladné varování. Musíme jít rychle do sebe,“ nabádal celý tým jindřichovský veterán František Vlček.

I. B TŘÍDA C

VIKÝŘOVICE – JINDŘICHOV 5:3 (5:2)

Na první branku se dlouho nečekalo, padla po pouhých čtyřiceti vteřinách od úvodního výkopu. Záložník Velký nechtěným „námazem“ založil soupeřovu akci, kterou po přihrávce od Křepelky vypiloval z gólového hlediska do dokonalosti mladičký útočník Dominik Grézl. Michal Velký školáckou chybu odčinil nejlepším možným způsobem. Z dorážky vyrovnal a chvíli nato proměněným samostatným únikem překlopil vedení na stranu hostujícího mužstva. „Bohužel nás v dalších minutách postihl totální kolaps. Pořádali jsme den otevřených dveří. Vina nejde svádět jen na obranu, mohlo za to celé mužstvo. To, že jsme měli po přestávce více ze hry, nám nebylo k ničemu. Dokázali jsme pouze snížit a jednou korigovat, nic víc,“ zalitoval Vlček.

BRANKY: 15., 22. a 38. J. Křepelka, 1. a 31. D. Grézl – 12. a 14. Velký, 74. F. Vlček. Diváci: 186. VIKÝŘOVICE: Koukola – M. Uvízl, P. Černohous, Rojek, T. Černohous, M. Macek, Kubín, Trunkát, L. Horák, J. Křepelka, D. Grézl. Střídali: 10. Wolf, 57. J. Doležel, 71. Benešovský, 75. Poláček. JINDŘICHOV: Šimo – D. Zimolka, Špatina, Tóth, Bečica – Velký, F. Cikryt, Ondryáš, Prokop, M. Navrátil – L. Petr. Střídali: 46. F. Vlček, 46. Hrůzek, 76. Kufel, 78. J. Daniel. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*