Nové koště dobře mete, Ruda se pod Petrem Šimkem pomalu zvedá

LOUČNÁ • Pod novým trenérem Petrem Šimkem nacházejí svoji fotbalovou tvář. Hráči Rudy potvrdili narůstající výkonnost v Loučné, kde má svůj domovský stánek B tým Velkých Losin. Za nerozhodného stavu 1:1 jim významně píchla výhoda standardní situace.

I. B TŘÍDA C

VELKÉ LOSINY B – RUDA 1:3 (1:1)

apitán Rudy Jaroslav Bank.
foto: mum

Vyrovnaný první poločas nabídl dva gólové momenty. Jako první se přihlásili o slovo hosté. David Poprach nevolil žádné složité řešení, napřáhl se za hranicí dvaceti metrů a dobře udělal. Dalekonosný projektil zapadl za jednu z tyčí. Losinské béčko dokázalo vyrovnat ještě do poločasu. Pouhou minutu před vypršením základní hrací doby určené pro zahajovací část se ujala křížná střela Štěpána Hanulíka z levé strany a gól do šatny byl na světě. Po úvodním desetiminutovém náporu domácího celku se ve druhé půli výraznější ofenzivní iniciativa přestěhovala na kopačky hostujících hráčů. Výsledek se dostavil v 68. minutě. Drtílkův centr do velkého vápna přistál na hlavě Radka Novotného a Šimkovi svěřenci byli k vítězství blíž. O devět minut později to platilo tuplovaně, v přečíslení dvou na jednoho se znovu prosadil aktivní Poprach. „Zbytek zápasu jsme si pohlídali a vývoj kontrolovali. Konečně dokážeme ve větší míře zhodnocovat vytvořené šance. Dnes se mi zamlouvala i herní stránka našeho výkonu. Jsem spokojený,“ netajil své nadšení Petr Šimek. „Celkově to nebyl nic moc fotbal. Nastoupili jsme s mladým výběrem, jehož věkový průměr nepřesáhl ani dvacet let. Ruda vyhrála zaslouženě. Když se příště o něco zlepšíme, věřím, že určitě zabodujeme,“ prohlásil optimisticky lodivod Losin Tomáš Dirgas.

BRANKY: 44. Hanulík – 31. a 77. D. Poprach, 68. R. Novotný. Diváci: 70. VELKÉ LOSINY B: Mucha – T. Kubíček, Viktořík, Hošek, Berka – Langer, Antoniu, L. Verner, A. Bureš – Hanulík, Polončík. Střídali: 46. Felner, 60. Klimek, 78. Šimáček, 78. F. Jurásek, 84. Ton. RUDA: J. Ruprich – Mazák, L. Kvapilík, Václavek, T. Drtílek – M. Ruprich, J. Bank, D. Poprach, Ginther – Sokyrlei, R. Novotný. Střídali: 51. Kövér, 82. Pavlík. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*