Lesnický kouč: Něco je špatně

CHOMOUTOV • Fotbalová Lesnice v posledních týdnech připomíná plavce, který se nalokal vody a nemá daleko k tomu, aby se začal topit. „Něco je špatně. Něco nefunguje. Musíme co nejrychleji přijít na to, kde je zakopaný pes,“ uvědomuje si vážnost situace trenér Jan Knobloch.

I. A TŘÍDA A CHOMOUTOV – LESNICE 3:1 (2:1)

Po nevydařeném utkání s Náměští zamíchal se sestavou. Před vypršením úvodní půlhodiny se zdálo, že by to mohlo jít. Hosté nejprve dvakrát zahrozili Křenkem, aby ve 22. minutě otevřeli skóre. Na konci povedené souhry byla přesná koncovka Tomáše Balcárka. „Vypadalo to růžově. Po herní stránce a taky s ohledem na nasazení a bojovnost. Jenže od té chvíle jako když utne,“ nechápe Knobloch. Hanáky postavila na nohy skákavá kulišárna Jiřího Kratochvíla. O sedm minut později už poprvé vedli. Po míči za obranu předčil bránící protihráče v důrazu Lukáš Fukan. Balón za brankovou čáru dotlačil, a to doslova. Lesnický kouč za nepříznivého stavu sáhl ke změnám a vypustil na trávník čerstvé síly. „Možná jsme měli tlak, ale chyběly tomu vyložené šance. Chomoutov hrozil z brejků a po jedné individuální akci zatloukl do naší rakve třetí hřebík. Dostáváme moc gólů. Na to jsme v Lesnici nebyli zvyklí. Musíme si to zanalyzovat a zapracovat na nápravě. Další bodové ztráty si nemůžeme dovolit,“ zdvihá varovný prst Jan Knobloch.

BRANKY: 30. Kratochvíl, 37. Fukan, 89. Vybíral – 22. T. Balcárek. Diváci: 140. LESNICE: D. Glozyga – M. Bittner, J. Balvín, A. Jurka, Lejsal – T. Balcárek, J. Němec, Smyčka, Š. Roubalík – J. Faulhammer, Křenek. Střídali: 46. Polcer, 46. M. Klemsa, 55. J. Glozyga, 69. D. Vašíček. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*