Jednou dojde na každého

BERNARTICE • Jednou dojde na každého. Fotbal nepředstavuje výjimku. Vítězné tažení Bludova skončilo v sobotu v Bernarticích. Tabulkového lídra sestřelil Peter Červeňák, autor čistého hattricku.

I. B TŘÍDA C BERNARTICE – BLUDOV 4:2 (1:0)

Hosté nezačali špatně. „V zahajovací půlhodině jsme je mačkali jako citrón. Měli jsme pět velmi dobrých šancí. Že jsme žádnou nezužitkovali, se nám později vymstilo,“ zalitoval trenér bludovského týmu Jiří Kohout a narážel přitom na rohový kop protivníka ze 35. minuty. Do odraženého míče se opřel Tomáš Dubovan a domácí se vyhoupli do sedla. Až na snížení Radima Hojgra v něm vydrželi do úplného závěru, kdy průběžný stav 4:1 kosmeticky poupravil Stanislav Sadil. „Místo, abychom vedli, tak jsme prohrávali. Bohužel, i takový je fotbal,“ mrzely Kohouta promarněné příležitosti. „Mají tam rychlé a šikovné hráče. Před covidem nám naložili už v minulé sezóně, takže jim máme co vracet. Kluci jsou z první porážky špatní, ale pořád je to jen sport. Jednou vám to vyjde, jednou ne. Každý zápas je jiný, každý začíná od nuly. Svět se nezboří. Věřím, že se rychle oklepeme a vrátíme na úspěšnou vlnu. Normálně jedeme dál,“ ujišťoval bludovský kormidelník.

BRANKY: 35. Dubovan, 47., 65. a 81. Červeňák – 53. R. Hojgr, 86. S. Sadil. Diváci: 133. BLUDOV: T. Horáček – M. Adam, Bartošek, Hél (70. Kolek), R. Hojgr, Kvapil, Stuchlý, Wagner, S. Valenta, L. Svoboda (70. D. Kohout), S. Sadil. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*