Neuvěřitelný Petr! Hattrick zkompletoval za devět minut

JINDŘICHOV • Na hřiště vyběhl až po hodině hry. Přítomnost Ladislava Petra byla okamžitě znát. Jeden gól, druhý gól, třetí gól. První dva během několika vteřin, zkompletování hattricku za necelých deset minut. Kdo umí, ten umí. A fotbalový útočník z Jindřichova bezpochyby dobře ví, jak napnout děrovanou síť. Půlhodinovou smrť dokončil s bilancí 4+1.

I. B TŘÍDA C JINDŘICHOV – RUDA 7:1 (1:1)

Ruda vyřešila trable na brankářském postu překvapivým angažováním Martina Gruntoráda. Gólmanský cestoval si za asistence nových spoluhráčů protrpěl premiéru, na kterou bude chtít co nejrychleji zapomenout. Ve 23. minutě nebylo do skoku ani jeho protějškovi. Radim Šimo při snaze rozehrát ukázkově „namazal“ míč přímo na kopačky Ladislava Kvapilíka aRuda vyrovnala. Nerozhodný stav 1:1 držela až do příchodu nejzářivější postavy druhého poločasu. „Ještě v šedesáté minutě jsem si myslel, že v Jindřichově vyhrajeme. Potom mě ale rychle vyvedl z omylu Ladislav Petr. Dokonale využil své rychlosti a velkého přehledu,“ uznale pokyvoval hlavou vedoucí Rudy Zdeněk Valenta. „Do té doby byl náš výkon nevalný a dost nevýrazný. Jeho góly rozhodly a zlomily vývoj zápasu. Bez něj bylo cítit, že se ještě sehráváme. Naším cílem je záchrana I. B třídy,“ řekl jindřichovský veterán František Vlček.

BRANKY: 63., 64., 72. a 89. L. Petr, 7. a 67. Tóth, 88. Svora – 23. L. Kvapilík. Diváci:120. JINDŘICHOV:Šimo – D.Zimolka,Špatina, F. Vlček, Svora – Velký, F. Vaněk, Tezner, M.Navrátil –Tóth, Miko.Střídali: 62.L.Petr,73.M.Strnad,73.Bečica,80. Javora, 80.Drechsler. RUDA: M. Gruntorád – M. Ruprich, Makeš, Mazák,T.Drtílek – J.Kováč, Mitáš, J.Bank, R.Novotný – J.Ruprich, L. Kvapilík.Střídali:64.Víšek, 71.Směšný. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*