Postřelmovu nový stadión svědčí, moderní stánek pokřtil výhrou

POSTŘELMOV • Fotbalový Postřelmov se po přestěhování na nový stadión veze na vítězné vlně. Cenné vítězství z  Loštic dokázal potvrdit v  domácím prostředí. „Výsledkově se nám daří, herně je to jako na houpačce. Porazili jsme průměrného soupeře, který byl nebezpečný jen v případech, že jsme mu to umožnili zbytečnými přehmaty,“ stál si za svým postřelmovský bijec Jiří Picka.

I. A TŘÍDA A POSTŘELMOV – TROUBELICE 3:1 (1:0)

Dobrý nástup hostitelů nezůstal bez odezvy. Do oku lahodící křídelní akce se zapojili Hejl, Nimrichtr a  neomylně zakončující Ondřej Nýdecký. Posledně jmenovaný přikurtoval balón k bližší tyči. Domácí mužstvo vysoko nastavenou laťku ve stejné výšce neudrželo. „Moc jsme to hrotili a hnali se do útoku, ačkoliv jsme to kolikrát neměli nachystané. K tomu se přidávaly nepřesnosti, zbrklost a  laxnost. Varování jsme nebrali na vědomí a  tak dlouho si koledovali, až Troubelice po chybě stopera vyrovnaly,“ popisoval Picka. Pro nespokojeného kouče Hoška to byl spouštěč k  tomu, aby sáhl ke střídání. Nasazení čerstvých hráčů se mu vyplatilo. Postřelmovu vrátil vedení Jan Nimrichtr, jenž hlavou usměrnil mimo brankářův dosah prodloužený aut. Tříbodovou pečeť obstaral Jan Mičunda. Úspěšné presování protihráčů mu umožňovalo vystřelit z  prostoru velkého vápna a  byla z  toho delikatesa, které se zamotala do horního koutu brankového zařízení. Přes 200 diváků v  hledišti moderního stánku se mohlo nadšením utleskat.

BRANKY: 18. Nýdecký, 67. J. Nimrichtr, 81. Mičunda – 51. Pavlík. Diváci: 205. POSTŘELMOV: Arbeit – Vít, M. Dus, Dvořák, T. Wiesner, A. Blaťák, Nýdecký, J. Nimrichtr, M. Hejl, M. Straka, K. Špička. Střídali: 61. Mičunda, 61. Picka, 69. Kupčík, 87. Kuruc, 87. Krátký. (mum

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*