Skopal „nakopal“ Mohelnici

ŽELATOVICE • Vynucenou změnu na postu brankáře museli udělat před zájezdem do Želatovic trenéři mohelnických fotbalistů. Při absenci jasné jedničky Jakuba Hory se mezi tři tyče postavil mladíček Pavel Rozman, ročník narození 2003. Čisté konto držel do 38. minuty, kdy ho překonal v sobotu dvougólový Vojtěch Skopal.

KRAJSKÝ PŘEBOR ŽELATOVICE – MOHELNICE 4:1 (1:0)

Zatímco k prvnímu zásahu se šikovný forvard propracoval odvážnou rybičkou, druhý zápis spadal do kategorie kuriózních momentů. Jeho přízemní centr svištící na malé vápno nechtěně srazil za záda vlastního gólmana smolař Čank. Mohelnice po slibné začátku a nadějných možnostech Paulinyho a Srdýnka vyklidila pole. Částečně jí pomohlo až přeskupení řad a vysunutí Romana Kuby z obrany do útoku. Hrající trenér vykřesal naději, když v 69. minutě po úniku Srdýnka snížil týmovou ztrátu na rozdíl jediného zásahu. Před želatovickým zadákem účinně zasekl a levačkou zavěsil. Místo očekávaného nádechu ale došlo k rychlému vydechnutí. Zápasový život hostujícího mužstva vyhasl po dvou bodnutích od Matušíka a Klimka. „Dnes to nebyl náš den. Soupeř vyhrál zaslouženě, za vítězstvím šel odhodlaněji. Vepředu nám chyběl důraz zraněného Ryby. Bez něj jsme byli v útoku bezzubí. Ve prospěch Želatovic mluvily větší důraz, agresivita a bojovnost. Taky nás převyšovaly ve středu pole,“ konstatoval smířeně vedoucí mohelnického mužstva Radek Vašata.

BRANKY: 38. a 48. Skopal, 73. Matušík, 82. Klimek – 69. R. Kuba. Diváci: 80. MOHELNICE: Rozman – Vokoun, Pinkava, R. Kuba, Čank – Srdýnko, Knýř, Nantl, Š. Heidenreich – Pauliny, Kožela. Střídali: 57. M. Pospíšil, 72. T. Kubíček, 76. Soukup. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*