Bohdíkovský hrad zase padl

BOHDÍKOV • Můj dům, můj hrad? V případě bohdíkovských fotbalistů to platilo pouze v prvním kole, kdy horko těžko otáčeli špatně rozehranou partii s Troubelicemi. Po zasloužené lekci, kterou obdrželi od Maletína, neobrali před svými diváky ani hratelnější Bělkovice.

I. A TŘÍDA A BOHDÍKOV – BĚLKOVICE 0:1 (0:1)

Že byli lepší na míči? Že ho měli pod kontrolou častěji? Na to se historie nikdy neptá. Do přestávky si nevytvořili žádnou situaci, která by stála za řeč. Sami si nechali dát gól do šatny. Po centru do prostoru malého vápna neuhlídali hlavičkujícího Jiřího Jurečku. Autor jediné branky utkání krátce po výměně stran zatáhl za záchrannou brzdu, ostřejším skluzem zastavil rozběhnutého Sikoru a ve čtvrté minutě se musel odporoučet zpátky do kabiny. Nejvíc úzko mu bylo při dorážce Davida Sikory, která proletěla nad břevnem. Stejná část brankové konstrukce se rozezvonila při nejnadějnějším střeleckém pokusu domácího mužstva v celém zápase. V rámci platonického tlaku ji prostřednictvím dalekonosného pokusu ze dvaceti metrů otečkoval Lukáš Reichl.

BRANKY: 44. Jurečka. Diváci: 100. BOHDÍKOV: M. Kaňák – J. Hlavatý, Vokurka, Pavel Šárník, Zugar – Víšek, Hatoň, L. Reichl, Petr Šárník – D. Sikora, M. Vinkler. Střídali: 31. P. Janků, 86. M. Skopal. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*