Medvěd aréna svědčila okresním zástupcům, měli produktivní hody

page9image65528768
Dorosteneckou kategorii vyhrál Tomáš Grmela z Kolšova.
foto: Ald

MORAVSKÝ BEROUN • Krajské přebory mládeže pro rok 2021 se odehrá- ly v Medvěd aréně v Moravském Berouně. Během celého dne se u zelených stolů vystřídalo 65 stolních tenistů a hráček od nejmladšího žactva až po dorost. Vítězové získali nominaci na mistrovství republiky za Olomoucký kraj.

Okresní oddíly z Kolšova, Jedlí, Štítů, Mohelnice, Bludova a Dlouhomilova měly na Hané početné zastoupení. Největší úrodu sklidily kolšovské naděje, které si přivlastnily dva přebornické tituly. Tomáš Grmela dominoval mezi dorostenci, Adam Švesták v mladších žácích. Stříbrnou pozici obsadili To- máš Šmíd a Michal Zavřel.

Dařilo se i mohelnickým sourozencům Danovi a Beátě Slamkovým. Ti mezi turnajovými benjamínky dosáhli na dvojnásobný triumf. Třetí místo si odvezl mladší žák z Dlouhomilova Dan Šafář, druhá nejúspěšnější byla ve své kategorii štítecká Martina Haltmarová. S prázdnou neodjížděla ani bronzová Tereza Fabiánková. Všichni jmenovaní přispěli k tomu, že zástupci RSST Šumperk získali v porovnání s konkurencí největší počet medailových umístění. (mum, ald)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*