Jako na Žižkově za Horníka, zlobil se kormidelník Loučné

LIBINA • Jakmile mají den, připomínají na maximální rychlost rozjetý parní válec. Ke smůle soupeřů jsou při chuti velmi často. Bratři Čiklové se podepsali pod další debakl hostujícího mužstva, v sobotu to odnesli fotbalisté Loučné. Spartakovcům zlomilo vaz vyloučení Ondřeje Kostihy. Za použití nepřiměřené síly v nepřerušené hře se pakoval ze scény bez předchozího žlutého napomínání.

I. B TŘÍDA C LIBINA – LOUČNÁ 5:1 (1:0)

Hosté žehrali na nepřízeň osudu. Na náladě jim nepřidal smolný průběh prvního dějství. „Po hrubém faulu jsme přišli o Vyhlídala, který odjel s poraněným kolenem do nemocnice. O chvíli později jsme dostali sporný gól, podle nás padl z ofsajdu. Aby toho nebylo málo, Kostiha to po spálené šanci přehnal s důrazem a rovnou z toho byla červená karta. Když to porovnám se zákrokem na Vyhlídala, tak se podle mě jednalo o nepřiměřený trest,“ hudroval Tomáš Dirgas. „Připadal jsem si jako na Žižkově za éry Ivana Horníka. Myslím si, že není správné a férové, když vás na lajně mává někdo, kdo v Libině hrával. Nejednu ofsajdovou situaci vyhodnotil ve prospěch domácího mužstva,“ zlobil se trenér Loučné. Spartak se chopil gólového slova pouze jednou. Za stavu 3:0 se v pokutovém území dobře zorientoval střídající Filip Jurásek.

BRANKY: 21. D. Čikl, 51., 55. a 61. P. Čikl, 80. Bednář – 60. Jurásek. Diváci: 93. LIBINA: Ptáček – Bednář, Janák, Ivanovič, Brijar, Langman, L. Procházka, Skála, E. Skácel, D. Čikl, P. Čikl. Střídali: 60. J. Matěj, 77. Hrabáček, 81. Malý, 85. Kupka. LOUČNÁ: Krč – Pur, Vyhlídal, Kühndel, Žejdlík – Mátl, PTH Duc, Dorňák, Viktořík – Kostiha, D. Křepský. Střídali: 20. Hrdlička, 46. Jurásek. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*