HLASY Z LIDU

Gabriela Mynářová

Snad nikdy jsem se nesetkala s někým, kdo by řekl: „Jo, sorry, užil jsem tu a tu látku, budu potrestán právem…“ Ale tady bych se vůbec nedivila tomu, kdyby mu něco dali oni. Cyklokros je ve velmi bídném stavu a nemůžou si dovolit, aby mladíky školil čtyřicátník. Ale samozřejmě je velmi pravděpodobná i ta varianta, že si něco vzal sám. Tu však visí minimálně dva otazníky, a totiž: A) Proč by to dělal, když ví, že na něj mají pifku a testy odhalí ledacos? B) Ví, že není nejmladší, a tím pádem ví, že by jakýkoliv trest znamenal konec kariéry. Stálo by mu za to?

Alan Karel

Tak, že by si Emil něco zobnul, tomu nikdo neuvěří. Je to špinavost kolem reprezentačního trenéra Dlaska a spol., kterým Hekele brnká na nervy, protože nesnáší podrazy.

Rudolf Hrazdíra

V  dnešní době brát clenbuterol a myslet si, že se na to nepřijde, je nesmysl. Nejsou devadesátá léta. Spíš bych věřil, že mu to někdo podstrčil.

Robert Myška

Těžko se k tomu vyjadřovat, ale když Hekele ve 43 letech porazil na republice naše nejlepší závoďáky, kteří jsou mladší o patnáct let, o minutu, tak je to přinejmenším divné…

Jiří Navrátil

Fascinuje mě, kolik příznivců má fantasmagorie, že Hekelemu někdo doping přimíchal do jídla. Ptám se, proč by to dělal? Hekele byl nebezpečný pro svaz asi jako myš pro kočku. Jenom štěkal, nic víc. Výkonnost měl letos katastrofální. Prostě dopoval.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*