Kina se těší na diváky. Zahajují 11. května s jednotnou cenou pro celý první týden

ŠUMPERK, ZÁBŘEH • Šumperské Kino Oko začíná promítat 11. května úspěšným filmem, obnovenou premiérou filmu V síti. Dále se vrací k oscarovému snímku Parazit nebo filmům Malé ženy, Nejvyšší pocta, Frčíme nebo Ježek Sonic. 

„Rozhodli jsme se, že budeme chystat program na týden dopředu, abychom mohli operativně přidávat filmy, které se nově objevují v plánu premiér. Dostane se i na filmy, které se představily na online platformě Vasekino.cz,“ říká ke znovuotevření ředitel kina Kamil Navrátil s tím, že dočasně kino nebude přijímat rezervace, a naopak preferovat nákupy online. V kině se nebudou moci konzumovat žádné pochutiny ani nápoje a v provozu nebude ani kavárna. 

V Zábřeze až 14. května

Zábřežské kino Retro se pro diváky znovu otevře ve čtvrtek 14. května. Sice s omezeným počtem sedadel, bez popcornu a za zpřísněných hygienických podmínek, ale také za jednotnou cenu sto korun. 

„Pro první dny promítání jsme do programu zařadili divácké hity, které měly vysokou návštěvnost před vypuknutím pandemie. Bude to především animovaný film Frčíme, dokument o sexuálních lovcích dětí na internetu V síti nebo Českými lvy ověnčená komedie Jiřího Havelky Vlastníci,“ zve do zábřežského biografu jeho vedoucí Věra Smrčková. Sobotní program také zájemcům nabídne všechny tituly, které letošní festival cestovatelských a outdoorových snímků Expediční kamera nestihl odpromítat. 

„Filmy jsme se vzhledem k nastaveným pravidlům rozhodli uvést v jednom bloku, bez hostů a doprovodného programu, který diváky v Zábřehu tradičně oslovuje svou neopakovatelnou atmosférou. Přesto věříme, že i za těchto podmínek si příznivci dobrodružství, divoké přírody a extrémních sportovních výkonů cestu do našeho kina najdou,“ uvedla Smrčková. „Roušky jsou samozřejmou povinností pro personál i pro diváky, kteří by si s sebou do kina neměli nosit ani vlastní občerstvení,“ dodává Smrčková. (bav)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*