Bude to hudebně taneční párty Na plný koule

ZÁBŘEH · V pořadí třetí ročník nejmladšího zábřežského fesťáku se blíží a podle organizátorů to letos bude opět jízda!

Vladimíra Bartoňová

„Vykutáleli jsme si pro vás bohatý program se spoustou nových překva- pení a vychytávek. Přípravy na podzimní fesťák jsou v plném proudu, tak si nezapomeňte na pátek 12. listopadu zablokovat čas pro program pod střechou zábřežského kulturáku,“ vzkazují zábřežští pořadatelé, kteří festival na scénu přivedli před dvěma lety přivedli.

Vystoupí česká popová kapela Mirai, která má ve své sbírce mnoho oceně- ní, jako je například Český slavík nebo cena Anděl. Dále se můžete těšit na Kateřinu Marii Tichou se skupinou Bandjezz, Nedivoč, šumperskou skupinu Sioux a nemůžeme zapomenout ani na kapelu Trocha klidu, která i letos rozproudí krev v žilách.

O zábavu se postará tradiční koulácká moderátorská show. To vše s profi zvukem, projekcí na LED panelech a propracovanou světelnou show. „I letos se kromě nezaměnitelné koulácké atmosféry, skvělé muziky, dobrého jídla a zábavy můžete těšit na spoustu soutěží a dalších překvapení. Proto pozorně sledujte naše sociální sítě, ať vám nic neunikne,“ říkají pořadatelé. Sleduj: #koulefest, #koulefest2021, #naplnykoule.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*