Nealkoholická Holba Horské byliny míří do hospod a restaurací nově i jako čepovaná

S nadcházející letní sezónou přichází Pivovar Holba na trh se sudovou variantou piva Holba Horské byliny nealko. V restauracích a hospodách si tak zákazníci nově vychutnají i ideálně vychlazenou čepovanou Holbu ve skle. Tradiční plechovková verze ale v nabídce zůstává.

V krátké době jde tak už o druhou novinku Pivovaru Holba, jejíž myšlenka vznikla v době nouzového stavu. Po limitované edici 5litrových soudků jedinečného ležáku Holba Keprník přichází na trh osvěžující nealkoholická čepovaná Holba Horské byliny, která tak reaguje na očekávanou zvýšenou poptávku během horkých letních měsíců a zvýšený tuzemský cestovní ruch v regionu. Pivovar Holba zařazuje nealkoholické pivo Holba Horské byliny v čepované verzi do sortimentu zatím v limitované nabídce po dobu letních měsíců.

„Uplynulé měsíce nám stejně jako všem ostatním přidělaly hodně starostí, ale také nám vytvořily prostor pro nové nápady. Pivovar Holba je znám svým vztahem k přírodě Jeseníků, s čímž ladí i naše pivo Holba Horské byliny, ve kterém se mísí chuť ryzího piva z hor s pečlivě vybranými bylinami typickými právě pro Jeseníky. Nápad stáčet její nealkoholickou verzi do sudů tak jistě ocení mnoho lidí, kteří mají letos v plánu trávit dovolené v České republice a z nějakého důvodu si nemohou, nebo nechtějí dopřát alkoholické pivo,“ říká Ing. Vladimír Zíka, ředitel Pivovaru Holba.

Češi, kteří si rádi dopřejí své typické „jedno orosené“, se tak s klidem mohou osvěžit i za volantem nebo při sportovních a turistických aktivitách. Holba Horské byliny je současně k dostání také v alkoholické verzi, a to jako pivo plechovkové i čepované. (PR)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*