Hrot Bačík neměl pochopení

OLEŠNICE • Měl účinnost ostrého hrotu, který proniká do soupeřova týmového srdce s velkou lehkostí. Jako chirurgický skalpel do lidského těla. Martin Bačík nenašel sebemenší pochopení pro bodové plány ma- letínských fotbalistů a oboustranně kvalitní partii rozhodl ve prospěch hostitelů. Gólovou dorážkou je načal už v šesté minutě.

I.ATŘÍDAA
OLEŠNICE – MALETÍN 3:1 (1:1)

Maletín spoléhal na útočné umění Lukáše Michalčáka. Po čtvrthodině hry prošel po levé straně, v pravý čas nabil svůj kanón ostrým střelivem a nekompromisní bombou umístěnou do víka srovnal účty.

Olešnice měla očekávanou převahu i větší počet zajímavých příležitostí. Zá- roveň se musela mít na pozoru, soupeř se totiž snažil hrozit pokaždé, kdy mu to situace umožňovala. Beran sám před gólmanem zasáhl jen nohy brankáře. Michalčák byl při dalším výpadu, tentokráte slalomovém, za-staven za cenu faulu. „Domácí ho podrazili ve vápně, ale rozhodčí to vytáhl ven z pokutového území. Penaltu nařídil až za smolnou ruku našeho Bayera,“ posteskl si kouč Maletína Antonín Michalčák.

Protože se hrdina Bačík z penaltového bodu nezmýlil, mohl dvanáct minut před koncem dosáhnout na hranici hattricku. Po několika hlavičkách utnul závar před strážcem Václavem a bylo to 3:1. „Ve šlágru kola jsme ostudu neudělali. Kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a solidní výkon. Jasný favo- rit to proti nám neměl lehké,“ těšilo Michalčáka.

BRANKY: 6., 59. a 78. M. Bačík – 16. L. Michalčák. Diváci: 148.

MALETÍN: A. Václav – Leibner, Hlaváč, Bayer, Pagáč – D. Beran, J. Marák, M. Michalčák, J. Havlíček, R. Marák – L. Michalčák. Střídali: 80. R. Kvasničák, 88. Dittrich. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*