Severka má v reprezentacích tři běžce, nechybí ani Vojtěch Král

ČESKO – Trenérské kvarteto Jan Šedivý, Jan Procházka, Jaroslav Kačmarčík, Daniel Hájek zveřejnilo složení reprezentace pro rok 2021. Mezi vyvolenými orientačními běžci figuruje trojice individualit, která na klubové úrovni boduje za Severku Šumperk. Stejně jako v uplynulých sezónách se nejvíce očekává od elitního výběru. Jsou na něj kladeny nejvyšší nároky jak z pohledu výsledků, tak z pohledu přístupu. Jeho členové si přijdou na zajímavé finanční ohodnocení. Mezi největší opory by měli patřit šumperští reprezentanti Vojtěch Král a Tereza Janošíková. Do takzvaného A týmu byli nominovaní „orienťáci“, na které by mělo být spolehnutí. Trenéři si od nich slibují stabilitu a výsledkový růst. Mimo jiné se to týká Anny Štičkové a v mužích Marka Mináře. Sportovec, jenž pochází z Horních Studének, v posledních letech závodí za brněnské Žabovřesky.

REPREZENTACE

MUŽI – elita: Vojtěch Král (Severka Šumperk), Tomáš Křivda (Choceň), Miloš Nykodým (Žabovřesky Brno). A tým: Marek Minář (Žabovřesky Brno), Jakub Glonek (Kamenice), Jonáš Hubáček (Luhačovice), Pavel Kubát (Hradec Králové), Tomáš Kubelka (Pardubice), Vojtěch Sýkora (Luhačovice), Daniel Vandas (Hradec Králové).

ŽENY – elita: Tereza Janošíková (Severka Šumperk), Vendula Horčičková (Luhačovice), Jana Knapová (Pardubice), Denisa Kosová (Hradec Králové). A tým: Anna Štičková (Severka Šumperk), Adéla Indráková (Žabovřesky), Lenka Mechlová (Hradec Králové). (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*