Maletín celý zápas jen v deseti. Takhle ne, zuřil kouč Michalčák

OLOMOUC • Nespokojenost a  naštvanost funkcionářského týmu se dala krájet na velké kusy. Není divu. Fotbalový Maletín utrpěl zásadní porážku už před zápasem.

I. A TŘÍDA A CHOMOUTOV – MALETÍN 6:1 (2:0)

„Docela dost nás žere, že nemáme žádnou páku, jak zvýšit zodpovědnost a  přístup několika jedinců. Do Olomouce přijelo pouze deset hráčů, což mluví samo za sebe,“ hudroval asistent trenéra Antonín Michalčák. „I  když obětavě bojovali, přijatelnější stav drželi jen do přestávky. Po dalších gólech rezignovali. I  tak je můžeme akorát pochválit, snažili se, co to šlo.“ Další zádrhel nastal před startem druhé půle. Lukáš Jedelský musel odstoupit kvůli zranění a Maletín zůstal alespoň v  deseti jen proto, že do místa konání dorazil se zpožděním dorostenec Kraus. „Takhle se kolektivní sport dělat nedá. Když se někteří rádoby borci na zbytek týmu vykašlou a  nechají ho ve štychu, bere vám to potřebnou chuť a zápal. Fotbal stojí spoustu času a peněz. Dnes to nebylo nic jiného než totálně pokažená sobota pro každého z nás, co se zpackaným odpolednem musel protrápit,“ konstatoval smutně Michalčák.

BRANKY: 58., 77. a  89. Kubíček, 20. a 32. Vybíral, 80. Hlava – 85. Marák. MALETÍN: A. Václav – Pagáč, Bayer, Chudáček – Marák, M. Michalčák, L. Hejl, Jedelský (46. Kraus) – Šumbera, Kvasničák. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*