Křenek na všechno nestačil

PLZEŇ • V původním termínu se nehrálo kvůli šumperské marodce. Tým Dietos se vydal na západ Čech až ve druhé polovině září a ani v odloženém utkání druhé ligy amerického fotbalu nebyl zdaleka kompletní. Přestože vyloženě nepropadl, čelit plzeňské ofenzívě se mu příliš nedařilo. Patrioti dosáhli na metu sedmi touchdownů, což je na jeden duel velmi slušná porce.

DRUHÁ LIGA PILSEN PATRIOTS – DIETOS ŠUMPERK 52:17 (14:3, 16:7, 0:0, 22:7)

Šumperk se propracoval k sedmnácti zápasovým bodům. Všechny měly podpis Lukáše Křenka. Na tříbodový„field goal“ navázal ve druhé a čtvrté čtvrtině, kdy dosprintoval do end zóny po dlouhých 96 a 65 yardových bězích. Hosté nemohli nastoupit v plné síle. Dlouhou cestu na druhý konec republiky absolvovalo jen třináct statečných, přičemž v kolonkách absentérů figurovalo i jméno hrajícího kouče Jana Kolaříka. „Když jsme kluky v ranních hodinách vyprovázeli na cestu, tak nám nebylo dvakrát dobře. Honza do poslední chvíle věřil, že se dá do kupy, ale prostě to nešlo. Celý den byl s mančaftem ve jsme ostudu neudělali. Mužstvo ze sebe za daných okolností vymačkalo maximum, dokázalo se prosadit a za statečný výkon si vysloužilo uznání i od soupeře. Během dalšího hráčského náboru musíme zapracovat na tom, aby se rozšířila členská základna a takovéto situace se neopakovaly,“ prohlásil klubový funkcionář Dietos Milan Kolařík.

DIETOS ŠUMPERK

M. Vrážel, D. Mangl, J. Šmíd, L. Křenek, A. Merta, P. Staniček, J. Polách, J. Latzel, J. Prokop, J. Durchánek, P. Krobot, J. Matějček, J. Vacek.

DALŠÍ PROGRAM

10. ŘÍJNA: 14.00 Trutnov – Šumperk. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*