Koření si fajnšmekři nedopřáli

NOVÝ MALÍN • Brankáři brali dvě nuly všemi deseti, zvláště z pohledu osobních statistik. Ofenzivní hráči a především strádající diváci nad nimi nijak zvlášť nejásali. Kořením fotbalu jsou góly a ty v Novém Malíně v sobotu nepadaly.

I. B TŘÍDA C NOVÝ MALÍN – ŠTÍTY 0:0, 4:3 na penalty
Štíty měly opticky více ze hry. Střelecký osud pokoušely častěji, Malín pustily jen do dvou slibnějších pozic. Samy vypálily desetkrát, z toho čtyřikrát vážněji. Přesto gólovou úrodu nesklidily. Proti byl strážce Laščák, ve dvou případech pak malá razance a přesnost. Ačkoliv domácí mužstvo ve druhém poločase vyrovnalo hru, stále platilo, že nebezpečnějším týmem jsou hosté. Potvrzovaly to dobré možnosti Jandejska, Skoumala či Šponara. Deset minut před vypršením základní hrací doby se k exekuci standardní situace dostal Nový Malín, a protože se jednalo o trestný kop zahraný velmi nadějně, strážce Kulíšek potřeboval pomoc všech sportovních svatých. Výtečně zakroucený balón se zastavil o břevno. Štítecký osud se naplnil při penaltové loterii. Zatímco exekutoři na domácí straně nezaváhali, smolaři Hendrich a Nykel se svým záměrem a provedením nepochodili. „Je to jednoduché jako facka. Pouze herní převaha nestačí, musíte ji potvrdit brankovým vyjádřením. A to se nám dnes nepodařilo,“ litoval Michal Kubíček, muž sedící ve Štítech na několika židlích.

NOVÝ MALÍN: D. Laščák – Diblík, Damiančík, D. Janda, O. Dus, Mrázek, Vohralík, T. Budina, J. Šafář, L. Pospíšil, J. Michalička. ŠTÍTY: T. Kulíšek – Votroubek, J. Lakomý, Šín (44. Holubec), Kropáček – T. Doležal, H. Holly, Nykel, Šponar – Jandejsek, L. Skoumal. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*