Konická lekce z důrazu a soubojů

KONICE • Herně to nebylo úplně špatné, shodoval se trenérský štáb postřelmovského fotbalového týmu po debaklu v Konici. „Když jsme měli balón u nohy, tak to docela šlo. Bohužel tomu chyběla kvalitnější finálka a rozdílová průnikovka. Největší problémy nastávaly ve chvíli, kdy mohl s míčem nakládat náš soupeř. Byl důraznější, hodně bojovný, vyhrával drtivou většinu soubojů a hlavně nás ničil ze standardek. V dnešním utkání se ukázalo, jak důležitý je pro nás Mira Dvořák, který nemohl nastoupit kvůli sešitému zranění z minulého utkání,“ prohlásil Jiří Picka, hrající asistent trenéra.

I. A TŘÍDA A
KONICE – POSTŘELMOV 6:0 (2:0)

Konické pojetí založené na nákopech jej překvapilo. „Nebylo to tak, že by nás převyšovali fotbalovostí. Mají zažitý svůj styl a ten jim přináší ovoce. Na nás platil neskutečně. Porážka je to krutá i kvůli dvěma vlastním gólům, které jsme si dali. Další dva jsme jim naservírovali jako na zlatém podnosu,“ hořekoval Picka.

BRANKY: 35. a 58. Kamenný, 11. Blaha, 48. M. Dus (vlastní), 81. V. Vykydal (vlastní), 85. Holub. Diváci: 150.

POSTŘELMOV: L. Roubalík – M. Jáně, M. Dus, Vít – M. Hejl, Špička, Ný- decký, T. Wiesner, J. Picka – J. Nimrichtr, J. Mi- čunda. Střídali: 61. V. Vy- kydal, 61. P. Hrdlovič, 73. Kulil, 79. Arbeit.

(mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*