Další losinské trápení

BOHUŇOVICE · Fotbalisté Velkých Losin plynule navázali na nevalný výkon, který před týdnem předvedli v domácím prostředí. Především první poločas v jejich podání nestál ani za zlámanou grešli. Není divu, že v něm nabrali rozhodující manko.

KRAJSKÝ PŘEBOR BOHUŇOVICE – VELKÉ LOSINY 2:1 (2:0)
Hrát do křídel a co nejvíce využívat krajních prostorů. Plán to byl hezký, jenže hosté ho naplňovali jen zřídkakdy. Aby toho nebylo málo, často chybovali. Po laciné ztrátě je na konci rychlého protiútoku vyplatil Šmirják a za dalších sedm minut pustili do šance Fryčáka, přičemž všemu předcházelo špatné zpracování. Mdlou losinskou hru oživil až střídající Hilbert. Trenérovi Mikovi se vyplatilo také vysunutí Žídka. Po vyhraném souboji zkušeného bijce se chopil propadlého míče Jiří Uvízl a bylo to jen o gól. Otevřená obrana hostujícího týmu byla vodou na bohuňovický mlýn. Hanáci se hned několikrát přiblížili k pojišťovací trefě, a přestože na ni nedosáhli, o vítězství se připravit nenechali. „Prohráli jsme zaslouženě. Musíme se zlepšit hlavně v kombinaci, která nám vázne. Nemáme vhodné typy na to, abychom po většinu času jen nakopávali,“ zdvihl varovný prst univerzál Jakub Tejkl, jenž po návratu z dovolené zůstal mezi náhradníky.

BRANKY: 20. Šmirják, 27. Fryčák – 73. J. Uvízl. Diváci: 168. VELKÉ LOSINY: D. Hatala – Andoniu, M. Žídek, Simon, Indra – J. Zatloukal, O. Žák, Martin Kocourek, T. Maňka, D. Jurka – J. Uvízl. Střídali: 46. Hilbert, 61. M. Macek, 78. P. Navrátil. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*