Krátce z kultury

>> Psina v knihovně

ŠUMPERK · Pravidelně každé úterý v čase od 9 do 11.30 hod. připravily knihovnice v půjčovně pro děti a mládež hry, soutěže, aktivity pro děti v doprovodu rodičů a prarodičů. Knihovnice se tentokrát inspirovaly dětskými knížkami o pejscích. Zahajuje se 13. července, vstup zdarma.

>> Na Šumperských Pomněnkách zahrají držitelé Porty

ŠUMPERK · Příznivci country, trampské a bluegrassové muziky se v červenci setkají na tradičním festivalu Šumperské Pomněnky, který se letos poprvé uskuteční pod širým nebem v krásných prostorách historického Pavlínina dvora. Zahajuje se 9. července vzpomínkou na hudebníka a skladatele Milana Žourka.

>> Ochotníci zvou na festival

Zábřeh, Václavov · Divadlo Václav téměř po roce obnovuje svoji činnost, a to malým festivalem „Léto s Václavem“. Konat se bude v pátek 2. 7. na letní scéně před kulturním domem od 17 hodin vystoupením hudební skupiny MICASH , od 21. dvojí premiéra – O škodlivosti tabáku/Námluvy. Podrobnější informace na http://divadlo-vaclav.webnode.cz.

>> Velká letní pátrací hra

Zábřeh · Pozor, pozor! Záhadný nález v depozitáři! Podaří se Vám zjistit, komu patřil tajemný přístroj? Velkou pátrací hru pro všechny dobrodruhy od devíti do devětadeva- desáti let odstartuje zábřežská knihovna 1. 7. a potrvá až do konce prázdnin. Hrací list s podrobnými informacemi je možné vyzvednout v knihovně nebo stáhnout na webu knihovna.zabreh.cz. (vavka)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*