Vikýřovice klátí marodka, Trunkát musel zahodit berle

VIKÝŘOVICE • Fotbalové Vikýřovice klátí marodka. Přestože měly v sobot- ním odpoledni výhodu domácího prostředí, na předzápasovém srazu se hlásilo pouhých dvanáct zdravých hráčů. Už tak omezený výběr se v poločasové přestávce snížil o klíčového univerzála Jana Křepelku, jenž musel odstoupit pro zranění. „Někteří kluci nastoupili se sebezapřením. Ota Trunkát sundal ortézu, odhodil berle a šel na plac. Dokud jsme stačili se silami, bylo to celkem slušné. Bohužel nám postupem času docházela šťáva,“ posteskl si trenér Vladimír Novotný.

I. B TŘÍDA C
VIKÝŘOVICE – LIBINA 1:5 (1:1)

Vikýřovické angažmá si maloval daleko veselejšími barvami. Zatím je to bída. „Nejvíc mi vadí přístup některých mladších kluků. Suše dají vědět, že jedou pryč, a vůbec neřeší, kolik nás bude, nebo nebude. Je jim to jedno,“ vyvracel oči Novotný. Jeho okleštěné mužstvo sejmuly události ze 69. minuty, v níž se po druhé žluté vykartoval červenáček Kovalec. Libina velmi záhy zlomila nerohodný stav 1:1 a prostřílela se k pohodovému vítězství. V závěru ho zpečetila dvěma pozdními góly.

BRANKY: 33. M. Macek – 25. M. Straka, 71. Ivanovič, 78. A. Skála, 87. P. Čikl, 90. Hrabáček. Diváci: 100. VIKÝŘOVICE: M. Bartoš – M. Uví- zl, Trunkát, M. Macek, R. Tomášek, L. Horák, J. Křepelka (46. Kubín), J. Doležel, Kovalec, Poláček, P. Černohous.

LIBINA: Merta – D. Malý, A. Ská- la, Gábor, Bednář, P. Čikl, D. Čikl, M. Straka, Ivanovič, Janoš, Bartoněk. Střídali: 67. J. Matěj, 75. Brijar, 81. Hrabáček,81.A.Procházka. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*