Čtyři venkovní góly nestačily

CHVÁLKOVICE · Dát čtyři góly venku a neodvézt si ani bod? To zamrzí. Ve fotbalové Lesnici by mohli vyprávět. Za nerozhodného stavu 2:2 bylo všechno otevřené. „Soupeř dokázal extrémně produktivně trestat naše individuální chyby. Měl dobrý tah na bránu a výhodné situace řešil chladnokrevně bez sebemenšího zmatkování v koncovce. My jsme byli slabí v soubojích,“ vypozoroval lesnický kouč Jan Knobloch.

I. A TŘÍDA A CHVÁLKOVICE – LESNICE 6:4 (2:0)
Hosté se na úvod nového ročníku neoblíbeného protivníka nezalekli. Hned ze začátku rozezvonil kratší část brankové konstrukce Roubalík. I když v dalším průběhu zahajovacího dějství dvakrát kapitulovali, zbraně nesložili. Po nástupu do druhé půle poděkoval za přesnou kolmici Jakub Faulhammer, na jehož chytré přehození brankáře navázal v 53. minutě Jiří Glozyga. Zkušený veterán si centr od Smyčky zpracoval typickým způsobem na prsa a nekompromisně zavěsil. Euforie Lesnice z vyrovnání dlouho netrvala. Chválkovice potřebovaly pouhých dvanáct minut hry na to, aby čtyřmi zásahy definitivně rozhodly. Tři z nich obstaral hattrickový hrdina Radim Toman. Lesnické korekce byly jen kosmetickými úpravami divokého skóre. Na 5:3 snižoval po rychlém brejku Štěpán Roubalík, na konečných 6:4 znovu matador Glozyga. Po míči za obranu upláchl chválkovické defenzívě jako v dobách největší slávy. „V rámci těžkého losu nás teď čeká Olešnice. Uděláme všechno pro to, abychom ji potrápili minimálně stejně jako naposledy v domácím utkání,“ sliboval Knobloch.

BRANKY: 58., 65. a 70. Toman, 20. a 33. Vraj, 62. Ciesarik – 53. a 90. J. Glozyga, 46. J. Faulhammer, 68. Š. Roubalík. Diváci: 107.

LESNICE: D. Glozyga – J. Effenberger, J. Balvín, Zimmermann, Lejsal – M. Bittner, Smyčka, J. Němec, Š. Roubalík – J. Glozyga, J. Faulhammer. Střídali: 61. A. Jurka, 77. J. Balcárek, 78. Achilis. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*