Krátce z kultury

Výstavou do druhé poloviny prázdnin

RAPOTÍN • Na každoroční výstavu králíků, drůbeže, holubů a exotů zve místní Svaz českých chovatelů. U obecního úřadu v Rapotíně bude pro zájemce otevřena v sobotu 8. srpna od 11 do 18 hodin a v neděli 9. srpna od 8 hodin do 15 hodin. Veřejnost i chovatele srdečně zvou pořadatelé.

Hry bez hranic pobaví malé i velké

ÚDOLÍ DESNÉ • Soutěžení ve stylu legendární televizní soutěže Hry bez hranic proběhne 8. srpna v Rapotíně. Máte-li rádi pohyb a soutěžení, přihlaste svůj tým nebo přijďte fandit odvážným závodníkům a jejich recesi. Zahájení v 11 hodin, od 10. minihry pro malé děti a jejich rodiče. Adresa pro nepřihlášené opozdilce: srud1@seznam.cz.

Filmové léto zahajuje

RAPOTÍN • Rapotínské filmové léto zahajuje 14. srpna animovaným filmem pro všechny věkové kategorie Yeti: Ledové dobrodružství. Promítá se od 20.30 hodin v areálu za KKC. Vstup je zdarma, nejlépe s vlastní židlí, dekami či lehátky.V případě nepřízně počasí se promítání přesouvá do kulturního centra.

Šumperské Rio se vrací

ŠUMPERK • „Zveme všechny děti a rodiče na 7. srpna do sadů 1. máje v Šumperku. Čeká vás báječný den plný letních aktivit s výrobou havajských věnců, vodní střelnicí a spoustou pestrobarevných kostýmů. Budete se moci osvěžit novými vodními stanovišti i letním občerstvením. Akci završíme v 18 hodin Rio průvodem masek a dětskou diskotékou. Letní kostýmy vítány,“ zvou na prostranství „U sovy“ pořadatelé.

Divadlo v parku zahajuje 18. srpna

ŠUMPERK • 27. ročník tradiční letní divadelní přehlídky pozve zájemce do amfiteátru letního divadla u Vily Doris od 18. do 22. srpna. S podtitulem „netradičně v srpnu a tradičně plné zážitků, emocí a humoru…“ nabídne celkem tři hostující představení a jedno divadlo vlastní. Hravou komedii Vinetůůů! odehrají v sobotu 22. srpna do 21 hodin. (vav)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*