Jaromír Nohavica vystoupí v říjnu v Šumperku

Po slovenském turné přislíbil Jaromír Nohavica koncerty ve třech moravských městech. Do tohoto trojlístku se probojoval i Šumperk. Ve zdejším Domě kultury vystoupí oblíbený písničkář v pondělí 25. října. V předprodej vstupenek odstartoval pouze v pokladně DK v pátek 1. října.

„Jsme moc rádi, že v bohatém programu si Jaromír Nohavica našel termín i pro Šumperk. Jeho kalendář je plný tři čtvrtě roku dopředu, na jaře příštího roku se chystá koncertovat třeba v Londýně nebo v Dublinu, v letošním říjnu patří k těm šťastným místům, kde vystoupí, kromě Šumperka ještě Opava a Prostějov,“ říká jednatelka Domu kultury Šumperk Hana Písková.

Cena vstupenek se pohybuje od 500 do 600 korun a nebudou možné telefonické rezervace ani rezervace přes webové stránky DK. Jeden člověk si může zakoupit maximálně šest kusů a pořadatelé připomínají, že na koncert nebude umožněn vstup dětem do 15 let. „Pro šumperský koncert má Jaromír Nohavica speciální dramaturgický plán. Fanoušky, kteří u nás byli na jeho koncertě naposledy v roce 2018, mohu ujistit, že si odnesou opět originální zážitek. Na koncertě ho na akordeon a piano doprovází vynikající polský muzikant Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně,“ dodává produkční Michaela Horáková. 

Více informací najdou zájemci na stránkách Dksumperk.cz a Nohavica.cz.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*