Maletín řeší nepříjemné komplikace, Bohdíkov přišel o Jaroslava Klemsu

MALETÍN, BOHDÍKOV • S hodně nepříjemnou komplikací se budou muset vypořádat fotbalisté Maletína. Kvůli rekonstrukci hřiště, na které se položí nový travnatý koberec, stráví celou první polovinu nové sezóny ve „vyhnanství“ na stadiónech svých soupeřů. V domácím prostředí si zahrají až na jaře.

MALETÍN

Není to jediný zádrhel. Trenér Petr Langer pouhý týden před ostrým startem truchlil nad nedostatkem použitelných svěřenců. Z kabiny zmizel brankář Lumír Šikl, jenž upřednostnil působení ve Zvoli. A také trio Bartošík, Ševčík, Effenberger, které přetáhl nováček krajského přeboru z Rapotína. Mimo hru je po přestěhování do Prahy i Artur Rusyn. Jak je to s příchody? Volný gólmanský post obsadil bouzovský Adam Václav. Jinak jedna velká nula! „Čekáme na návrat několika kluků ze zahraniční dovolené. Jednali jsme a stále jednáme o dalších jménech, většinou však neúspěšně. Zájem jsme měli například o Milana Olejníka. Protože máme i několik zraněných marodů, momentálně nás není dost ani na to, abychom plnohodnotně trénovali. Natož abychom se sešli v dostatečném počtu k sehrání přáteláku. Naděje ale umírá poslední a my věříme, že se nedobrá situace do prvního mistráku v Pasece zlepší,“ neztrácel víru Antonín Michalčák. „I vzhledem k tomu, že nemůžeme během podzimu hrávat doma, nám jde víceméně o jediné. Chceme se co možná největším obloukem vyhnout sestupovým starostem,“ dodal dlouholetý oddílový funkcionář.

BOHDÍKOV

Bohdíkov se v minulém sezónním období přetahoval o post okresní jedničky na úrovni I. A třídy. Největšího soka měl právě v Maletínu. Také v jeho hráčském revíru řádila rapotínská škodná. Lodivod Netopil zatoužil po Jaroslavu Klemsovi a vedení klubu začalo okamžitě jednat. Vzájemné námluvy dopadly ke spokojenosti výše uvedeného trenéra, rtuťovitý štírek se zajímavou nabídkou souhlasil a ruka byla v rukávě. Bohdíkovský kormidelník Julius Kováč stojí o služby Martina Skopala z Rudy. V přípravném období jej uspokojily dvě výhry nad Jindřichovem při celkovém skóre 6:0. „Rádi bychom navázali na výkony z předešlé sezóny, v níž jsme po podzimu figurovali na lichotivém pátém místě. Chceme předvádět pěkný fotbal a dál zapracovávat do mužského áčka mladé odchovance. Celé fotbalové rodině přeji, aby průběh nového ročníku nenarušily další problémy spojené s výskytem koronaviru,“ modlil se za všechny sportovce Kováč. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*