Losinský obrat v úmorném vedru, rozhodla hlavička Martina Macka

VELKÉ LOSINY • Když v  horkém nedělním podvečeru od 54. minuty prohrávali, mnozí fanoušci znejistěli a začali se obávat nejhoršího. Fotbalisté Velkých Losin ale třetí porážku v řadě nepřipustili. Nevzdali se a dál dřeli do úmoru.

KRAJSKÝ PŘEBOR VELKÉ LOSINY – MEDLOV 2:1 (0:0)

Po vyrovnaném úvodu a  jedné šanci na obou stranách měli do pauzy více ze hry. „Bohužel jsme pohořeli ve finální fázi. Vždycky jsme něco pokazili, vždycky nás zradila. Pokud by byla přesnější, mohli jsme vést jedna nebo dva nula,“ tvrdil Jakub Tejkl, který do víkendového utkání nezasáhl kvůli zranění. V  Losinách se hodně zlobili na hlavního rozhodčího. Při souboji před šestnáctkou nechal pokračovat ve hře i  přesto, že zákrok hostujícího Nováka na novice Šumberu zaváněl faulem. „Visel mu na krku. Podle mě to bylo jasné, mělo se pískat. Následoval klasický rychlý brejk, z nějž padl první gól,“ popisoval Tejkl. Trenér Mika sáhl ke změnám v sestavě, změnil rozestavení na 3–4–3 a hostitelé se pustili do velkého obratu. Po odkopu brankáře, důrazu Žídka a  klíčovém vysunutí od Uvízla srovnal účty muž víkendu David Hilbert. V  koncovce si počínal naprosto chladnokrevně. Dramatický duel rozsekla 85. minuta. Do ukázkového centru Martina Kocourka se vložila hlava jmenovce Macka a losinské nadšení neznalo mezí. Z  blízkosti penaltového bodu přehodil gólmana a všechny tři body zůstaly na Šumpersku. „Celé mužstvo to dnes poctivě odmakalo. Na rozdíl od předchozích zápasů se nám dařila i kombinace. Ještě to nebylo úplně stoprocentní, ale určitě jsme podali zlepšený výkon. Teď je potřeba, abychom na něj navázali,“ uvědomoval si marod Tejkl.

BRANKY: 71. Hilbert, 85. M. Macek – 54. Mikuta. Diváci: 200. VELKÉ LOSINY: D. Hatala – J. Zatloukal, M. Žídek, Simon, D. Jurka – Indra, Šumbera, Andoniu, Martin Kocourek – J. Uvízl, M. Macek. Střídali: 56. Hilbert, 65. O. Žák, 65. Mátl, 75. Bližňák, 75. P. Navrátil. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*