Tradiční fotbalový turnaj v Maletíně

MALETÍN · Další ročník fotbalového turnaje, Memoriálu Josefa Klemše a Milana Michalčáka, uspořádala TJ Maletín. Jeho účastníky se staly týmy FK Mohelnice, SK Loštice 1923, TJ Sokol Městečko Trnávka a domácí tým.

Sportovní stánek domácích s perfektně připraveným trávníkem fotbalového hřiště (i s novými hliníkovými brankovými konstrukcemi) přivítal nejen hráče, ale i početné diváky, o které bylo perfektně postaráno vzornými pořadateli. Turnaj se hrál vyřazovacím systémem – po rozlosování úvodních zápasů pak jejich vítězové hráli o první místo, poražení o místo třetí. Favorizovaný tým FK Mohelnice splnil očekávání a v rámci přípravy na boje o mistrovské body v krajském přeboru se určitě i dobře „rozestřílel“. Druhé Loštice si zajistily na stupních vítězů stříbrnou pozici před bronzovým domácím týmem nejtěsnější výhrou. Tým Městečka Trnávky se tentokrát stal „otloukánkem“ a jeho gólman si v žádném případě nemohl stěžovat na nedostatek práce. Trio výborných arbitrů, pánové Radek Svoboda, Jan Molík a Josef Svoboda, kteří odřídili všechny turnajové zápasy, si vedlo velmi dobře. Svým nestranným soudcováním zastínilo i rozhodcovské velikány z nedávného Mistrovství Evropy. Proč si zasloužili tak vysoké ocenění svých výkonů? Protože se nedopustili tak fatální chyby, že by přehlédli hru se dvěma balóny na hřišti. Pořadatelé zdařilým turnajem důstojně zavzpomínali na své dlouholeté obětavé funkcionáře Josefa Klemše a Milana Michalčáka. Domácí tým k zápasům nastoupil bez (z neznámých důvodů) absentujících hráčů – opor Michala Novotného, Lukáše Jedelského, Daniela Šumbery, Ladislava Hejla, Jana Maráka, Petra Křeta a duše týmu Martina Chudáčka. Pochvalu zaslouží všichni borci domácích, kteří se je snažili co nejlépe nahradit, ve složení: A. Václav – Radek Pagáč, Bayer, Ditrich, Leibner – Dan Beran, Milan Michalčák, Havlíček, Zapletal – Lukáš Michalčák, Havlík (Kvasničák, Kraus a Michal Pagáč). (bob)

Výsledky zápasů: TJ Maletín – SK Loštice 1:2, FK Mohelnice – Městečko Trnávka 12:0 Zápas o umístění na třetím místě: TJ Maletín – Městečko Trnávka 11:2 Finalové střetnutí: FK Mohelnice – SK Loštice 1923 3:0 Nejlepším střelcem se stal Lukáš Michalčák (nastřílel 8 gólů). Nejlepším brankářem byl vyhlášen Dominik Kulatý z SK Loštice 1923.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*