Šumperské béčko se prosekává z „pralesa“. V okresním přeboru úřadoval střelec Novák

OKRES – Fotbalisté Šumperka jsou na dobré cestě k tomu, aby se velmi rychle prosekali z „pralesní ligy“ do lepší výkonnostní společnosti. V  létě založený rezervní tým divizního klubu si vypracoval pětibodový náskok a ve většině zápasů jasně dominoval.

Petr Fišer

Mužská rezerva Šumperka byla v domácím prostředí hodně suverénní. Žlutomodrou „armádu“ na Tyršově stadiónu nepřibrzdilo ani B družstvo Postřelmova. foto: Petr Fišer

Zábřežské béčko naráží v sousední skupině III. třídy na statečný odpor Palonína, Libivé a Moravičan. Dosavadní průběh všechny přesvědčoval o tom, že to bude mít v očekávané plavbě do přeborového přístavu pořádně složité. Koruna pro podzimního krále střelců by slušela Pavlu Novákovi. Jedenadvacetiletý oskavský snajpr během nekončící palby nasázel do branek soupeřů 23 gólů, pět z nich leštinskému A týmu. V mládežnických soutěžích stojí za pozornost gólová produktivita mladšího žáka Daniela Minaříka z Velkých Losin. Účinné střelecké kopačky si velmi často nazouvala i libinská šikulka Kristýna Hudcová, autorka jedenadvaceti zásahů.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*