ŠOK! Trenér Loučné přemluvil Radka Svedka. Ve druhé půli musel trávit velké zklamání

LOUČNÁ • Žádný vtip, novinářský šotek ani fotbalová kachna. Radek Svedek (ročník 1972) se vrátil na zelené trávníky. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se nejednalo o mistrovské utkání. Při potížích se složením základní sestavy obětavě vyztužil řady spartakovců z Loučné.

Petr Fišer Bohumil Tesař

I. B TŘÍDA C LOUČNÁ – SUDKOV 2:3 (2:0)

Ustaraný trenér Tomáš Dirgas po debaklu s Bernarticemi povolal do zbraně i dvaačtyřicetiletého Martina Čelouda. V průběhu prvního poločasu se zdálo, že by to mohlo jít. Ondřej Kostiha se nejprve prosadil hlavou a o necelých 120 vteřin později zakončil mistrovsky i samostatný únik. Do té doby mlčící Sudkov se nadechl k velkolepému obratu po hodině hry. Miroslav Vepřek nalil do žil celého mužstva novou krev, a když zanedlouho poté vyrovnal jmenovec Straka, karta se začala definitivně obracet. Až se otočila úplně. Za nerozhodného stavu vytáhl ze svého rukávu klíčový trumf posledně jmenovaný. „Všechno to byly vydařené střely, které se zastavily v horních koutech. Bohužel jsme vyklidili pole a nic nám nevycházelo. Hráli jsme zoufale. Náš výkon provázely časté chyby ve všech činnostech. Propadák. Nic jiného se na to říct nedá,“ okomentoval vystoupení svých svěřenců v tragickém druhém dějství kouč Dirgas. „Teď už s tím nic nenaděláme. Je potřeba hořkou pilulku rychle spolknout a co nejdříve se dostat do větší herní i výsledkové pohody,“ dodal kormidelník Spartaku.

BRANKY: 25. a 27. Kostiha – 60. M. Vepřek, 63. a 82. M. Straka. Diváci: 100. LOUČNÁ: Mucha – Pur, Čeloud, O. Bureš – Mátl, PTH Duc, Dorňák, Schelle – Svedek – Klaban, Kostiha. Střídali: 70. Viktořík, 78. D. Křepský, 83. Žejdlík. SUDKOV: P. Boháč – Vraník, T. Vepřek, M. Straka, T. Kobza, Navara, Brázda, M. Kobza, M. Vepřek, Hudlík, J. Švub. Střídali: 40. Macoun, 83. R. Boháč, 85. Mlynář.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*