Poslední šance v Holba Cupu, trůn dál patří extraligistům

OKRES • Sobotní soutěž v Kosově, nedělní zastávka v Ráječku a je vymalováno! Každý, kdo touží po vylepšení aktuální pozice v průběžném pořadí, má po víkendovém závodě v Bohuslavicích poslední dvě možnosti. Zkrácená sezóna Holba Cupu v požárním sportu vyvrcholí 12. září Velkou cenou v Hrabišíně, ve hře tak pořád zůstává řada atraktivních lákadel. Třeba vstupenky mezi finálovou elitu.

A jsou to právě hrabišínští šikulové, kteří na letošním „hasičském“ nebi září nejvýraznějším způsobem. Rozjeté družstvo dokáže bodovat nejen v regionálním seriálu, ale i na extraligové scéně. Po historicky nejúspěšnějším vystoupení, které jim v Letohradu zajistilo průnik do nejlepší desítky, a to v podobě osmého místa, se z východu Čech nevraceli s prázdnou ani potřetí v řadě. Požární útok v rámci Orlického poháru dokončili v patnáctém nejrychlejším čase, což jim zajistilo další bod.

ZÁVĚREČNÝ PROGRAM 5. ZÁŘÍ: 10.00 Kosov – hřiště (muži, ženy). 6. ZÁŘÍ: 10.00 Ráječek – dopravní hřiště Zábřeh (muži, ženy). 12. ZÁŘÍ: 10.00 Hrabišín – finále Velké ceny (muži, ženy, veteráni). (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*