Nakročení, které poněkud zhořklo: Vaňkovi svěřenci brali jen bod

JINDŘICHOV • Fotbalisté Jindřichova vede nový trenér Rostislav Vaněk. Nakročení do sezóny mu poněkud zhořklo poté, co se svým výběrem nedokázal porazit Nový Malín. Svěřenci Zdeňka Michaličky a Miloslava Hamaly, kteří zaplnili díru po odchodu Romana Maňky do Velkých Losin, mohli být po skončení malého okresního derby o něco spokojenější.

I. B TŘÍDA C JINDŘICHOV – NOVÝ MALÍN 2:2 (2:1), 2:3 na penalty

Po nadějném, leč nulovém začátku v podání aktivnějšího domácího týmu došlo k naplnění otřepaného nedáš – dostaneš. Tomáš Valenta se chopil dlouhého míče, před soupeřovým zadákem s ním účelně zasekl a křížným projektilem vykouzlil ukázkového „angličana“. Hostitelé zareagovali na nepříznivý stav nejlepším možným způsobem. Vytvořili si tlak i další šance a rychlý obrat na sebe nenechal dlouho čekat. Nejprve přistál přesný Vaňkův centr na hlavě Vojtěcha Micha a bylo to 1:1. O deset minut později dopadla na úrodnou půdu i spolupráce Tótha a dorážejícího Denise Tomíčka. Všemu předcházela přetažená standardní situace. Jindřichov přišel o vítězství vlastní laxností. Ve druhém dějství přestal běhat, což se neobešlo bez trestu. Z prostoru velkého vápna se postaral o penaltové pokračování neomylně mířící Lukáš Pospíšil. „Naše sestava doznala podstatných změn. Dnešní zápas nám odhalil, že bude chvíli trvat, než si všechno dostatečně sedne,“ prosil nepřímo o trpělivost jindřichovský veterán František Vlček.

BRANKY: 27. Miko, 37. Tomíček – 11. Valenta, 56. L. Pospíšil. Diváci: 150. JINDŘICHOV: Šimo – D. Zimolka, Špatina, Tóth, Svora – Javora, F. Vlček, Tomíček, F. Vaněk – Miko, M. Navrátil. Střídali: 58. Velký, 66. M. Strnad, 76. Dreschler – NOVÝ MALÍN: D. Laščák – J. Diblík, Valíček, Janda, Strašil, Vohralík, Valenta, L. Pospíšil, Bílek, Janek, Palatka. Střídali: 45. Halouzka, 73. Damiančík. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*