Mohelnice přišla o Fišaru, Kubovi nevoní letní tradice

MOHELNICE • Fotbalová Mohelnice přišla před vyvoláním nové sezónní výzvy o jednoho z klíčových záložníků. Jan Fišara, který pamatuje časy trávené na třetiligové úrovni, souhlasil s přestupem do Litovle. Počítat se nedá ani s Vojtěchem Cikrytem. Mladého středopolaře získal „natvrdo“ divizní Šumperk. „V přípravě dostanou prostor jiní hráči. Bude to pro ně příležitost, aby se prosadili do základní sestavy,“ vyjádřil se k nepříjemným odchodům dvou přeběhlíků mohelnický trenér Roman Kuba.

Dosavadní průběh přípravy mu moc radosti nepřinesl. „Zatím jsme toho společně příliš neodtrénovali. Kluci jsou na brigádách a dovolených. Z tohoto pohledu mám ke spokojenosti daleko, ale v létě už se z toho stává tradice, takže jsem si zvykl,“ tvrdil kouč mužského áčka. V úvodním utkání spadajícím do přípravného období přispěl ke konečné remíze 2:2, když v průběhu zahajovací části otevřel skóre. „Zápas s Rapotínem měl velmi slušné tempo a nasazení. Samozřejmě v něm bylo i více nepřesností, než je běžné. Všechny nedostatky se budeme snažit odstranit,“ sliboval Kuba. V sobotu se jeho svěřenci měli předvést na městském stadiónu v Zábřeze, Sulko ale víkendovou konfrontaci nečekaně odvolalo. Okresní rivalové si to rozdají na ostří nože až ve druhé polovině srpna, kdy je čeká velké regionální derby. Mohelnice tím završí nelehké soutěžní nakročení. V předchozích dvou kolech vyzve medailové aspiranty z Medlova a Šternberka.

KRAJSKÝ PŘEBOR 1. KOLO – 8. a 9. srpna: Mohelnice – Medlov, Rapotín – Šternberk, Mohelnice – Medlov, Velké Losiny – Kralice na Hané, Jeseník – Zábřeh, Litovel – Bohuňovice, Lutín – Dolany, Ústí – Lipová, Želatovice – Brodek u Přerova. 2. KOLO – 15. a 16. srpna: Šternberk – Mohelnice, Zábřeh – Rapotín, Bohuňovice – Velké Losiny, Medlov – Litovel, Brodek – Lipová, Dolany – Ústí, Kralice – Lutín, Želatovice – Jeseník. 3. KOLO – 22. a 23. srpna: Mohelnice – Zábřeh, Rapotín – Želatovice, Velké Losiny – Medlov, Litovel – Šternberk, Jeseník – Brodek, Ústí – Kralice, Lipová – Dolany, Lutín – Bohuňovice. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*