Maletínu to střílí, znovu přesvědčivě vyhrál. Ve stejný den se nenechala zahanbit ani Lesnice

LESNICE, HAŇOVICE •Fotbalisté Maletína našli zalíbení ve výsledku 1:4. Protože kvůli rekonstrukci trávníku musí odehrát celou podzimní část na stadiónech svých soupeřů, pro spokojené fanoušky je to skvělá zpráva. Navlas stejné skóre platilo po skončení jejich zápasů v Náměšti, Bohdíkově a Haňovicích.

Petr Fišer, Bohumil Tesař

I. ATŘÍDA A LESNICE – PASEKA 3:0 (2:0)

Lesnice si ve stejný den poradila s Pasekou. Hostům bylo častější držení míče platné asi jako mrtvému zimník, větší šance se rodily před jejich svatyní. „Kromě tří gólových akcí jsme spálili několik nájezdů a dalších tutovek. Mám radost z toho, že kluci pečlivě plní, co si v kabině řekneme. Zvýšila se agresivita, zvýšila se dynamika. Z posledních dvou zápasů máme šest bodů a jsme za ně šťastní. Je to odměna za to, že celý mančaft maká. Když nejede na sto procent, většinou se dostaví trest,“ přemítal nahlas trenér vítězů Jan Knobloch.

BRANKY: 30. Křenek, 45. a 69. Š. Roubalík. Diváci: 250. LESNICE: D. Glozyga – J. Balvín, D. Vašíček, A. Jurka, Lejsal, M. Klemsa, Smyčka, M. Kobza, Š. Roubalík, Křenek, J. Glozyga. Střídali: 76. J. Faulhammer, 86. J. Effenberger, 87. Seidl, 89.Kryl.

HAŇOVICE – MALETÍN 1:4 (0:1)

Protože Maletínu scházeli Milan Michalčák, Novotný, Chudáček a všechny zahraniční posily z Ukrajiny, dostali příležitost hráči širšího kádru. „Zatím si v nové sezóně vedeme až nad očekávání. Dnes to od nás nebylo herně úplně stoprocentní, a přesto jsme mohli vyhrát ještě větším rozdílem,“ tvrdil asistent trenéra Antonín Michalčák. Hosté nasadili k trháku hned ve třetí minutě. Na konci vydařené kombinace byla přízemní střela Lukáše Jedelského, jenž propálil všechno, co mu stálo v cestě. Haňovice si musely na vyrovnání počkat až do druhého poločasu. V jeho úvodu jim nahrál do karet kiks v maletínském podání, s okamžitým trestem přispěchal Rostislav Korhoň. Nerozhodný stav 1:1 byl aktuální pouze do 54. minuty. Lukáš Michalčák byl v pokutovém území sražen a Daniel Šumbera z penaltové značky poslal Hanáky zpátky do ztráty. O dvanáct minut později byla už dvougólová. Na Beranův centr si naběhl Jedelský, jenž usměrnil letící míč do sítě v pozici skluzujícího snajpra. Také domácí mužstvo mělo výhodu pokutového kopu. Jenže z něj netrefilo branku a nedlouho před koncem si vypilo kalich hořkosti až do dna. Michalčák utekl a křížnou ránou dal na vítězství Maletína potvrzující razítko.

BRANKY: 48. Korhoň – 3. a 66. Jedelský, 54.Šumbera, 85. L. Michalčák. Diváci: 130. MALETÍN: A.Václav – Bayer, J. Havlíček, Kret – D.Beran, Šumbera, Jedelský, L. Hejl, Marák – L. Michalčák, Pagáč.Střídali:17.Dittrich, 46.Kvasničák

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*