Lodivod Zvole Petr Dvořák: Takhle ne, jinak sestoupíme

ZVOLE · Dobře si uvědomoval, co jeho mužstvo v sobotním odpoledni napáchalo. Kormidelník zvolských fotbalistů Petr Dvořák se nebál střílet do vlastních řad. „Bylo to od nás hodně špatné. Nic se nám nedařilo, ve všem jsme zaostávali včetně důrazu. Zápas jsme totálně pokazili.“

I.BTŘÍDAC
ZVOLE – ŠTÍTY 1:4 (0:3)

Trenérova nespokojenost byla na místě. Domácí se zmohli na jedinou povedenou akci, která vedla ke kosmetické korekci Davida Havlíčka. „I když bylo vítězství Štítů zasloužené, výrazně jsme jim to usnadnili fatálními chybami v obraně. Ve druhém poločase jsme se snažili naši hru oživit, ale žádný zásadní posun nenastal. Trápí nás nedostatek hráčů. Jestli něco nevymyslíme, tak jsme na nejlepší cestě zpátky do okresního přeboru,“ varoval Dvořák.
„Od začátku to bylo víceméně na jednu branku. Soupeře jsme dost znatelně přehrávali,“ navázal na svého kolegu Jaroslav Lakomý. Štíteckého bohatýra potěšila zápasová produktivita obránce Vernera. Ten se zaskvěl nejen jako penaltový exekutor, ale také jako útočící výletník. V závěru svého průniku upravoval skóre už na čtyřgólový rozdíl.

BRANKY: 73. D. Havlíček – 13. T. Doležal, 25. Šín, 31. a 62. Verner. Diváci: 55.

ZVOLE: Šikl – Vyboštok, T. Hojgr, Daříček, Fiedler – A. Jílek, D. Nejedlý, D. Havlíček, L. Ospálek – O. Nejedlý, Jančík. Střídali: 46. A. Navrátil, 68. Maixner.

ŠTÍTY: T. Kulíšek – Pařízek, Verner, Šín, Kropáček – Šponar, H. Holly, T. Doležal, Votroubek – L. Skoumal, J. Lakomý. Střídali: 78. Holubec, 78. Hendrich, 86. Hudousek.

(mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*