Jablunkovští Kojoti nedorazili, jistotu postupu měla Mohelnice i hostitelský tým

ŠUMPERK • Jelikož se Kojoti z Jablunkova do haly na gymnáziu nedopravili, v šumperské skupině prvního kola Českého poháru měly jistotu postupu všechny čtyři týmy. Během minulého víkendu zbývalo dořešit, v jakém pořadí se zařadí na jednotlivá místa. Role favorita připadla domácímu Asperu.

Petr Fišer

Hostitelé dali příležitost florbalovému mládí, a tak se v jejich sestavě objevili Mareček, Jeřábek, Harapát, Sitta, Krňávek či Fleischmann. Na Orlovou to nestačilo. Trávníček a spol. dotlačili za brankovou čáru jediný míček a museli přijmout porážku, která je připravila o celkové prvenství. Nic na tom nezměnil ani fakt, že si v dalších dvou zápasech počínali daleko efektivněji. Mohelnice promrhala úvodní utkání s Českým Těšínem ve třetí třetině, v níž obdržela rozdílový gól třicet sekund před koncem. Těsnou partii sehrála i s přemožitelem Šumperka. Nejočekávanější okresní derby naopak větší napětí postrádalo. Domácí mužstvo od začátku dominovalo a bez větších potíží protančilo k bezproblémovému vítězství. Los druhého pohárového pokračování přiřkl „asperákům“ známého rivala z Přerova. Mohelničtí florbalisté si obsazením poslední pozice „vysloužili“ daleký zájezd k polským hranicím do severomoravského Třince. Všechny zmíněné celky vstoupí do nového divizního ročníku v sobotu 12. září.

ČESKÝ POHÁR ČESKÝ TĚŠÍN – MOHELNICE 6:5 (1:2, 2:2, 3:1).

Branky Mohelnice: Přikryl, A. Navrátil, Zach, Pudil, Šalda. ŠUMPERK – ORLOVÁ 1:4 (0:2, 1:0, 0:2). Gól Šumperka: Trávníček. ORLOVÁ – MOHELNICE 4:3 (1:1, 2:1, 1:1). Branky Mohelnice: Valigura 2, Pudil. ŠUMPERK – ČESKÝ TĚŠÍN 11:4 (2:1, 6:1, 3:2). Góly Šumperka: Kamler 3, Maixner 3, Trávníček 2, Mannl 2, M. Šíma.

MOHELNICE – ŠUMPERK 3:7 (1:3, 0:2, 2:2).

Branky: T. Novotný 2, Nejezchleba – Mondek 2, Trávníček, Maixner, Mrázek, Kamler, Mannl. ZBÝVAJÍCÍ VÝSLEDEK: Český Těšín – Orlová 3:9. 1.Orlová 3 0 0 17:7 9 2.Šumperk 2 0 1 19:11 6 3.Č.Těšín 1 0 2 13:25 3 4.Mohelnice 0 0 3 11:17 0 DIVIZE D SOBOTA 12. ZÁŘÍ: Mohelnice – Litomyšl, Třebíč B – Vysoké Mýto, Jihlava – Blansko, Dačice – Letohrad, Žďár n. S. – FBK Orlicko- -Třebovsko, Kutná Hora – Hornets Brno.

DIVIZE E

SOBOTA 12. ZÁŘÍ: Šumperk – Prostějov, Třinec – Zlín, Uničov – Domaslavice, Vsetín – Orlová, Olomouc – Přerov, Frenštát – Krnov.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*