DERBY LIGA: Malín po odchodu kouče Maňky podlehl Bratrušovu

OKRES • Vesnická derby liga si odškrtla první hrací víkend a k radosti organizátorů jej provázel velký zájem ze strany diváků. Po úvodních zápasech jsou blíže k postupu do semifinále fotbalisté Loštic a Lesnice. Mílový krok do horního pavouka udělali hráči Bratrušova, kteří zvítězili v Novém Malíně. Ten už nemůže počítat se službami Romana Maňky, od minulého týdne staronového trenéra Velkých Losin. Domácí sice po gólech Ladislava a Pospíšila (trefil se přímo z rohu) dohnali dvoubrankovou ztrátu, nerozhodný stav 2:2 ale neudrželi. Jediný remízový výsledek se tak narodil v Leštině.

ČTVRTFINÁLE

PRVNÍ ZÁPASY: Nový Malín – Bratrušov 2:3, Zvole – Loštice 2:6, Leština – Štíty 1:1, Lesnice – Sudkov 1:0.

ODVETNÁ UTKÁNÍ: sobota 6. června: 13.30 Sudkov – Lesnice, 16.30 Štíty – Leština. Neděle 7. června: 13.30 Zvole – Loštice, 16.30 Bratrušov – Nový Malín.

VESNICKÁ DERBY LIGA

HRACÍ SYSTÉM: Uplatňuje se dosazovací forma pavouka až do konečného umístění. Po vylosování dvojzápasu doma – venku platí pohárová pravidla. První vylosovaný tým začíná v domácím prostředí.

TERMÍNY: 30. a 31. května, 6. a 7. června, 13. a 14. června, 20. a 21. června, 11. července. Začátky zápasů: 13.30 a 16.30 h.

POSTUPOVÝ KLÍČ: Kopíruje evropské poháry, díky čemuž má gól vstřelený venku speciální důležitost. Pakliže bude po základní hrací době stejný výsledek i skóre, dojde na prodloužení a případné penalty. Pokud hráč obdrží červenou kartu, znamená to pro něj automatickou stopku na další utkání.

CENY: Odměnu si vyslouží týmy na konečném prvním, druhém, třetím a pátém místě. Vyhlášen bude i nejlepší střelec.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*