Bohdíkov se propadl na dno, Loštice předčily Troubelice

BOHDÍKOV, LOŠTICE • Za poločas bylo vymalováno. Fotbalisté Bohdíkova od čtyřgólového vítězství nad Bělkovicemi sbírají jednu porážku za druhou bez toho, aby jedinkrát skórovali. V sobotu utrpěli rekordní debakl.

I. A TŘÍDA A
BOHDÍKOV – OLEŠNICE 0:7 (0:5)

Rodit se začal od 13. minuty. Jakmile favorizovaní hosté poprvé zaúřadovali, byli k nezastavení. Jejich účinné ofenzivní výpady nejčastěji zakončovali zkušení matadoři Roman Vejvoda a autor hattricku Filip Sasák. Vědět o sobě dával i dvoubrankový Petr Krumpolc.

Bohdíkov se bez zraněného tahouna Lukáše Reichla trápí. Jeho výsledková krize se vyhrotila natolik, že po víkendovém kole I. A třídy spadl na po- slední místo průběžného pořadí.

BRANKY: 28., 40. a 50. Sasák, 13. a 69. Vejvoda, 16. a 30. Krumpolc. Diváci: 110.
BOHDÍKOV: M. Rohoň – M. Janků, Pavel Šárník, M. Diviš, P. Janků, Zajíc, Petr Šárník, J. Hlavatý, Kuběnka, Hatoň, J. Skopal. Střídali: 46. Kostiha, 46. Víšek, 46. Sikora, 79. Gercis, 79. Prachař.

LOŠTICE – TROUBELICE 3:1 (1:0)

Loštice narazily o den později na daleko hratelnějšího si pohlídaly. Správným směrem je nakopla 37. minuta, v níž přistál přesný centr na hlavě útočníka Kneifela. Trefil se parádně pod břevno.

Druhý poločas měl mnohem větší říz. Přispělo k tomu troubelické vyrovnání, balón protlačil za magickou čáru skrz gólmanovy rukavice velmi důsledný Jiří Pur.

Domácí bojovníci se zlomit nenechali. Hosté poodkryli zadní vrátka, do nichž ochotně vstoupil Rostislav Faltýnek, a bylo to 2:1. V závěru pak přidal pojistku Martin Kobza. Po ráně Nedomy do tyče neměl složitou práci. „Brankovou konstrukci jsme orazítkovali hned pětkrát, což je docela rarita. Kromě Filipa Nedomy rozezvonili kratší část i Petrecký, Havelka a Faltý- nek. Ten dokonce ve dvou případech. Jejich brankáři to bude znít v uších hodně dlouho. Po spíše bídné první půlce to nabralo úplně jiné grády a bylo se na co dívat,“ ohlédl se zpátky loštický funkcionář Martin Šilberský.

BRANKY: 37. Kneifel, 64. R. Faltýnek, 85. M. Kobza – 48. Pur. Diváci: 150. LOŠTICE: Kulatý – Ďurček, J. Krejčí, Havelka, Šváb – J. Gereš, Petrecký, M. Kobza, Čulík – Kneifel, R. Faltýnek. Střídali: 56. Jakub Mikeš, 65. Nedoma, 83. Josef Mikeš. (mum, bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*