Krátce z kultury

>> Divadlo hledá posily

ZÁBŘEH, VÁCLAVOV · Divadlo Václav hledá do nové sezóny nové tváře. Jsi plnoletý muž a chceš si zahrát? Přesně tebe potřebujeme. A pokud chceš běhat po jevišti s nářadím, mačkat čudlíky a dělat vše pro to, aby bylo herce vidět, sháníme i technika/techničku. Tak neváhej a piš!

>> Bezděkovké levandule lákají k návštěvě

ÚSOV, BEZDĚKOV · Chcete-li prožít krásný a zajímavý víkend mezi jarními levandulemi, přijeďte do Bezděkova u Úsova, v němž můžete navštívit i zámek! Koncem května se majitelé farmy budou podílet na oslavách Bezděkova a v červnu pozvou na Ovčácký den. Za dva měsíce odteď pak na dva dny na oslavu léta, zdraví a pohody – tradiční Bezděkovský levandulový festival.

>> Křížem krážem Mohelnicí

MOHELNICE · Je připraveno předposlední putování Křížem krážem Mohelnicí. Na webu DDM Magnet Mohelnice naleznete novou mapu a další sadu úkolů pro čtvrtou etapu. Správné odpovědi zasílejte na e-mail: ddmmohelnice@gmail.com. Uzávěrka 4. etapy je 23. května. Harmonogram předání odměn naleznete na webových a FB stránkách.

>> Zábřežská knihovna informuje

ZÁBŘEH · Zábřežská knihovna obnovila svou běžnou pracovní dobu a upozorňuje čtenáře, že vrácením knih do biblioschránky nedochází automaticky k prodloužení zbylých výpůjček. Výpůjčky je možné prodloužit osobně, telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím elektronického katalogu. Knihovnu nově najdete i na Facebooku!

>> Ukradené pověsti

MOHELNICE · Křest knihy Milana Valenty se přesouvá na podzim! Upravte si v kalendáři datum na 19. října. Výstava Huga Šilberského je v galerii Lautner stále k vidění. Informace k výtvarným dílnám, které probíhají v rámci fotoreportáží, najdete na webových stránkách galerie.

>> Návrat do školky zábavně

ZÁBŘEH · Návrat dětí do Mateřské školy Zahradní byl ve znamení jarní louky. Během projektových dnů se děti zábavným způsobem seznámily s životem v trávě. Celá školní zahrada se tak proměnila v jeden velký hmyzí svět se spoustou netradičních, naučných a zároveň zábavných her. (vavka)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*