Krátce z kultury

Lidé ochutnávají Moravu na kole

MOHELNICE • K cyklotoulkám po Moravě vyzývá zájemce web mohelnického mikroregionu www.ochutnejmoravunakole.cz. A ochutnat ji mohou doslova všemi smysly, včetně paštik, uzeného, tvarůžků nebo sladkostí, které jim na jednotlivých stanovištích desítka regionálních výrobců nabídne. Organizátoři již také připravili mapky, herní karty i odměny, které budou k dostání po celé cyklotrase. Turisté na elektrokolech pak mohou na dvou místech využít i dobíjecích stanic.

Divadlo přijelo za seniory

ŠUMPERK • Soubor opery a operety Moravského divadla Olomouc zavítal do domova pro seniory v Šumperku. Operními, operetními a muzikálovými melodiemi jim minulý týden zpříjemnili den Helena Beránková, Lea Vítková, Vojtěch Pačák a Jakub Rousek, na klavír je doprovodila Lucie Kaucká.

Vstupenky ze zrušených akcí proplatí jen do konce června

ZÁBŘEH • „Většinu akcí plánovaných do kulturáku na druhé čtvrtletí se podařilo přeložit na podzimní měsíce s tím, že vstupenky zůstávají v platnosti. Lístky zakoupené na zrušené akce, jako je koncert Michaely Káčerkové, diashow Jiřího Kolbaby nebo koncert skupiny Rangers Plavci je možné vracet pouze do konce června,“ upozorňuje Zdeněk David ze Zábřežské kulturní. Aktuální informace o zrušených, přeložených nebo plánovaných akcích lze získat na webových stránkách, případně na facebookovém profilu.

V červnu pro lístky do pokladny denně

ŠUMPERK • Pokladna Domu kultury Šumperk bude do konce května otevřena pro rezervace a zakoupení vstupenek jen v pondělí a ve středu od 14 do 16 hodin. Od června už poběží předprodej každodenně. (red)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*