AkustikFest představí neoposlouchané kapely

ZÁBŘEH • Multižánrový hudební festival AkustikFest určený pro milovníky neotřelé a neoposlouchané muziky obsadí jeviště zábřežského kulturního domu v sobotu 16. října. Také letos představí především talentované hudebníky z regionu, ale i zajímavé osobnosti české hudební scény.

Za oponou kulturáku se posluchači setkají s brněnskou skupinou Tranzan, jazzrockovým duem Hanka & Veronique, pop-folkovým uskupením Ve- ronika Wildová a Divoko a také se zábřežským hudebníkem Richardem Baksevanidisem a jeho kapelou. „Největším tahákem bude určitě kapela Tranzan, která hraje ekologicky laděné písně. Víc než o laciné agitky jde ale o poetické příběhy a písně plné silných obratů,“ říká Baksevanidis.

AkustikFest je akcí s neobvyklým formátem. Hlavně proto, že se koná v zají- mavém jevištním prostoru, který má svou neopakovatelnou atmosféru a kde jsou návštěvníci v bezprostředním kontaktu s účinkujícími. Vstupné na akci se začátkem v 19 hodin činí v předprodeji 200 Kč, v den koncertu si návštěvníci za vstup připlatí padesátikorunu. Pořadatelé ze Zábřežské kulturní upozorňují, že kapacita je omezena maximálně na sto čtyřicet míst. (red)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*