V Králci ne, v Rapotíně ano. Body se vynásobí „mistrovsky“

OKRES • Škrtání v Šumperském poháru horských kol nebere konce. Po závodech v Hrabenově a Zábřeze se předčasně odpískal i tradiční Králecký úvoz. „Pořadatelé mi oznámili, že nestíhají a že je kromě časových důvodů limituje i nedostatek finančních prostředků. Nedá se nic dělat. Občas se vyskytnou překážky, které se v současné nelehké době těžko odstraňují,“ posteskl si pohárový šéf Ivan Vavřík.

„Naděje žije u akce v Lesnici, která se odložila kvůli dopravní nehodě, jejíž součástí byl hlavní pořadatel. Pořád existuje šance, že by se jela v jiném termínu. Uvidíme, snad to klapne,“ dodal Vavřík. Na termínu víkendového setkání v Rapotíně se nic nemění. Sraz bude v areálu Losinka a nejúspěšnější aktéři můžou počítat s větší bodovou odezvou než obvykle. Dosažené výsledky se totiž znásobí „mistrovským“ koeficientem 1,5. Třináctý ročník je určený všem zájemcům o horská kola. Kromě Šumperského poháru každoročně přitahuje pozornost závodníků, jejichž větší prioritou je seriál Jesenický šnek. Startovní výstřel zazní v deset hodin, kdy se dočkají dětské kategorie. Ostatní šlápnou do pedálů v pravé poledne.

ŠUMPERSKÝ POHÁR NEDĚLE 9. SRPNA: O cenu Rapotína. STŘEDA 12. SRPNA: Králecký úvoz ZRUŠENO. NEDĚLE 23. SRPNA: Uničovský pedál. NEDĚLE 6. ZÁŘÍ: Mohelnický půlmaraton. SOBOTA 26. ZÁŘÍ: závěrečné vyhlášení. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*