Šumperští fotbalisté v Ústí: hra nic moc

ŠUMPERK · S účastníkem krajského přeboru si měl divizní tým ze Šumperka poradit bez větších problémů. Jenže herní projev a držení míče hostům vázlo a domácí na svém dlouhém hřišti s účastníkem vyšší soutěže dokázali sehrát nerozhodnou partii.

V prvním poločase i na začátku druhého po prostřídání se ještě o nějaké kvalitě herního projevu hostů dalo hovořit. Po přestávce šli Šumperští dvakrát do vedení, ale příliš otevřeli hru. Spíše divoce než organizovaně běhali a domácí do otevřené obrany hostů dobře brejkovali a vždy skóre dorovnali. Navíc hosté už ve druhém zápase po sobě nedokázali proměnit pokutový kop. Po Linetovi zklamal tentokrát v roli exekutora Stanislav Lavrovič. Jediným pozitivem se tak stal start Parise Purzitidise, který nastoupil poprvé po vleklém zranění.

TJ SOKOL ÚSTÍ – FK ŠUMPERK 3:3 (1:1)
Góly Šumperka: Malacka, Lavrovič, Ostrovka. Sestava Šumperka: Pitroň – Barčík, Purzitidis, Liďák, Bouchal – Linet, Lavrovič, Musílek – Žák, Podhorný, Malacka. Střídali: Kreisl, Smrž, Jurásek, Ostrovka. Trenér Zdeněk Opravil. Šumperští jsou už ve fázi ladění formy na boje o body. V rámci ladění sehrají zápasy doma se Spartou Brno a venku s Rýmařovem. Generálka je zřejmě čeká v zápase s třetiligovými Otrokovicemi. (bob)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*