Nic nového pod sluncem, Velké Losiny penalty neumí

VELKÉ LOSINY • Kdyby se v sázkových kancelářích měl vypisovat kurz na to, zda fotbalisté Velkých Losin prohrají penaltový rozstřel, bookmakerům by nezbývalo nic jiného, než volit hodně nízká čísla. Nic nového pod sluncem, neklaplo to ani v neděli…

KRAJSKÝ PŘEBOR VELKÉ LOSINY – MEDLOV 0:0, 2:4 na penalty

Agresivita a tvrdost. Důrazné a nesmlouvavé souboje. Předzápasové předpoklady se naplnily. Malé víkendové derby bolelo a nehrálo se v rukavičkách. Ke zklamání více než tří stovek platících diváků mu scházela větší fotbalovost, podstatná část veškerého dění se odvíjela mezi šestnáctkami. Losiny to chtěly změnit ve druhé půli, jenže jim to tentokrát neladilo tolik jako v minulých dvou duelech. Jedinou vážnější příležitost měl hlavičkující Filip Navrátil, jehož zakončení horní částí těla vyrazil brankář Zmund na další rohový kop s nemalými obtížemi. „I když jsou penalty loterie, většinou si druhý bod vezme náš soupeř. Jinak tomu nebylo ani dnes. Bylo to pro nás složité utkání, po jehož skončení jsme skoro všichni pořádně pokopaní. Náš výkon se v mnoha ohledech nepřiblížil tomu, co jsme předvedli v úvodních dvou kolech. Remíza je asi spravedlivá,“ uznal bez vytáček domácí stoper Jakub Tejkl.

VELKÉ LOSINY: D. Hatala – A. Bureš, O. Žák, Tekl, Barčík – J. Zatloukal, Martin Kocourek – Hilbert, F. Navrátil, Šinogl – Indra. Střídali: 57. T. Kubíček, 90. P. Navrátil. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*