Losinské torzo neuniklo výprasku

LITOVEL • Vynucené škrty v sestavě losinských fotbalistů se během týdne vyšplhaly na tak vysoké číslo, že vedení klubu žádalo o  odložení sobotního utkání. Bez úspěchu. Dokonce nepochodilo ani s tím, že je v mužstvu jeden potenciálně nakažený koronavirem.

Petr Fišer, Bohumil Tesař

KRAJSKÝ PŘEBOR LITOVEL – V. LOSINY 4:0 (2:0)

V  úterý by měl jít na testy. Jelikož má problémy s čichem a chutí, je to víceméně jasné. Kromě zraněných, nemocných a vykartovaných hráčů nastoupilo několik kluků se sebezapřením. Litovel cítila, že přijedeme s torzem, a proto chtěla hrát nejspíš za každou cenu,“ zapolemizoval Jakub Tejkl, jeden z  mnoha nepoužitelných absentérů. Losiny měly k dispozici jediného náhradníka. Na trávník vyběhl v 67. minutě, kdy už bylo o všem podstatném rozhodnuto. Domácí dokázali v  prvním poločase potrestat chybu obránce a  nedůraz stopera, a  protože k  tomu přidali po výměně stran proměněnou penaltu a  jednu zdařilou křídelní akci se zakončením neobsazeného Fišary z malého vápna, zajistili si s  velkým předstihem bezproblémové vítězství. „Porážka je to krutá. Nehráli jsme zase tak špatně, jak by se podle konečného výsledku mohlo zdát,“ tvrdil Marek Žídek. Losinský zadák si stojí za tím, že se za stavu 2:0 penaltového faulu nedopustil. „Jenže mi to nebylo k ničemu. Hlavní rozhodčí dal na radu pomezního kolegy. Nakonec jsem mohl být rád, že jsem za trochu hlučnější protesty nevyfasoval červenou kartu.“ Hostující strana se na sudího Perutku zlobila také v  úvodu zápasu. Odpískáním pokutového kopu to totiž zavánělo i po zákroku na Tomáše Indru. V  tomto případě však zůstala rozhodcovská píšťalka němá.

BRANKY: 18. a 33. Dragon, 50. Jindra, 54. Fišara. VELKÉ LOSINY: D. Hatala – Barčík, J. Zatloukal, F. Navrátil, Martin Kocourek, Indra, O. Žák, Žídek, Andoniu, T. Kubíček, L. Hegner. Střídal: 67. Berka.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*