Lavinu odpálil střídající žolík

POSTŘELMOV • Na zelený trávník vyběhl po hodině hry. O pouhé čtyři minuty později odpálil lavinu, která se zastavila až po čtvrtém gólu. Statečný odpor Nového Malína pomohl zlomit žolík vyslaný ze střídačky. Byl jím Lubomír Winkler.

I. B TŘÍDA C POSTŘELMOV – NOVÝ MALÍN 4:0 (0:0)

Postřelmovští fotbalisté se zahajovací periodou protrápili. Stejně jako naposledy v  Písečné to nebylo ono. „Tentokrát bych nemluvil o úplné katastrofě, ale každopádně nám to moc nešlo. Nebyli jsme líní na krok, jenže jsme vyráběli zbytečné ztráty, hodně jsme kazili a  proti dobře organizovanému soupeři jsme se nedostali do souvislejšího tlaku,“ ohlédl se zpátky Jiří Picka, asistent hlavního kouče Martina Hoška. Ten měl šťastnou ruku při střídání. Winkler skóroval dvakrát a  do bitvy povolaní náhradníci měli lví podíl i  na dvou trefách Jana Nimrichtra. Připsali si totiž brankové nahrávky. „Pokud se nám vyhýbají absence, naší výhodou je širší kádr. Taky se zdá, že máme víc natrénováno, protože nám vycházejí druhé poločasy. Většinou se to projeví. Po herní stránce to ale pořád není úplně ideální,“ stál si za svým Picka. S  kolegou Hoškem bude svůj tým připravovat na všehoschopnou Rudu. Další okresní derby přijde v Postřelmově na řadu už v sobotu po obědě. „Je to soupeř, který nás dokázal několikrát zaskočit, překvapit a  obrat o body. Snad to o víkendu zlomíme.“

BRANKY: 65. a 83. Winkler, 71. a 81. J. Nimrichtr. Diváci: 200. POSTŘELMOV: Arbeit – P. Hrdlovič, Dvořák, A. Blaťák, Vít – Kupčík – Špička, Nýdecký – Mičunda, J. Ladislav, J. Nimrichtr. Střídali: 46. M. Straka, 61. Kuruc, 61. Winkler, 78. M. Hejl, 83. Jáně. NOVÝ MALÍN: D. Laščák – L. Pospíšil, Strašil, Vohralík, M. Novák, T. Valenta, Bílek, Šafář, Mošonec, Haša, Janek. Střídali: 51. Palatka, 68. D. Michalička, 73. Diblík, 73. Valíček. (mum)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*