Dietos si na Hřebce nepřišli

PARDUBICE · Prosadit se dokázali až ve třetí čtvrtině. Protože v před- chozím průběhu nabrali ztrátu 27 zápasových bodů, jednalo se pouze o korekci. Hráči amerického fotbalu ze Šumperka ztratili druhé venkovní utkání v řadě a před závěrečným duelem v sezóně zůstávají na jediném vítězství.

DRUHÁ LIGA

PARDUBICE STALLIONS – DIETOS ŠUMPERK 33:8 (7:0, 13:0, 7:8, 6:0)

Útok Pardubic se zaměřil primárně na běhavou hru. Nejpohlednějším mo- mentem prvního poločasu byl slalom Martina Ženky, na němž postupně visela téměř polovina soupeřovy obrany. Touchdownem ve znamení 42 yardů navyšoval skóre na 14:0.

Zadní řady Hřebců držely nulu až do chvíle, kdy se přihlásil o slovo Pavel Kupka. Ten zachytil v endzóně přesný pas od Jana Kolaříka. „I když o tom konečné skóre moc nevypovídá, spokojený můžu být s hrou obrany, která pracovala velmi dobře. Škoda některých zbytečných chyb. Směrem dopředu se nám povedly dva touchdowny, což je proti Pardubicím možná maličkost, na druhou stranu i malá výhra. Druhá půle nebyla vůbec špatná,“ zhodnotil vystoupení svého mužstva na východě Čech kouč Kolařík.

DIETOS ŠUMPERK

M. Vrážel, D. Mangl, J. Kolařík, J. Šmíd, L. Křenek, J. Dus, A. Merta, R. Šupola, J. Driemer, J. Polách, P. Staníček, J. Prokop, J. Durchánek, P. Krobot, J. Matějček, O. Trofim, P. Kupka, J. Vacek.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*